Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2010-02-10, 20:29
Ludzie czy wy musicie mnie tak wpieniać
Jutro muszę pojechać do Arkadii i kupić Bioshock 2 Kolekcjonerkę - A akurat zaczynam być chory.
Myślę, że warto kupić tą edycję, ponieważ jest w niej dużo gadżetów, które nas napewno ucieszą. Żebyście później nie żałowali swojej decyzji (Ja nadal żałuję, że kupiłem Kolekcjonerki Bioshock 1 )
Ja bym kupiła, gdybym wiedziała w ogóle że takowa istnieje. Neta w tedy jeszcze nie miałam. A w kolekcjonerce to tylko Soundtrack z BS2 i 3 plakaty wykorzystałam.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-17, 21:10
A no jednak nie kupiłem kolekcjonerki ale ta wersja którą dostałem też jest spoko. Teraz będe polował na edycje kolekcjonerską BSa1 albo chociaż na figurke Bouncera.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Czy wie ktoś coś więcej na temat rzekomej niespodzianki ukrytej przez twórców w Edycji Kolekcjonerskiej? Chodzi o poświeceniem światłem UV na artbook. Z góry dzięki za wszelkie info.
Wysłany: 2010-02-28, 10:13
Kup sobie długopis ze światełkiem UV. Może nie ma takiej mocy i takiej wielkosci ale też powinno dać rade.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie wiedziałem o tych "sekretach" na plakatach w edycji kolekcjonerskiej, dowiedziałem się o nich dzisiaj. Muszę przyznać, że ten pomysł jest niesamowity. Naprawdę podziwiam twórców, za to, że wykazali się taką inwencją.
Jak tylko znajdę jakąś lampkę UV sam chętnie zobaczę to na własne oczy, na plakatach z mojej "kolekcjonerki".
Wysłany: 2010-03-01, 21:02
Ja właśnie planuje sobie kupić EK jak tylko będzie przypływ gotówki. Na allegro są sporo droższe niż w Empiku (200zł ).
Kolekcjonerka Bioshocka 2 to zdecydowanie na ten moment najlepiej prezentująca się kolekcjonerka z na razie dostępnych (chodzi mi o tegoroczne premiery oczywiście). Obawiam się niestety, że zostanie pobita przez najbardziej wypaśną edycje God of War III w puszce pandory, ale i tak myślę że do końca roku zapisze się na wysokiej pozycji na mojej liście wydań specjalnych.
Bardo ładnie prezentuje się w środku. Dodatkowo, jeżeli komuś uda się znaleźć w piwnicy swoją starą Unitrę, będzie szczęściażem, który posłucha sobie soundtracka z Bio w naprawdę fajnym klimacie.
Nie zapominajmy, że oprócz dużej wersji kolekcjonerskiej wydana została również Rapture Edition, do której (z tego co pamiętam) została dołożona płyta CD z muzyką gry - mogę się mylić. Jest to na pewno fajna opcja dla tych, którzy czekali na tą premierę, i chcą ją zwieńczyć czyms więcej niż tylko zakupem swojej kopii gry. Jeżeli chodzi o wersje na PC, różnica w cenie pomiędzy normalną wersją a Rapture Edition nie jest wysoka, tak więc warto się zastanowić.
Od razu jedno pytanko, czy ta duża edycja kolekcjonerska w vinylem została wydana wyłącznie na Playstation 3? Niestety, na sklepowych półkach nie zauważyłem jej ani na PCty ani na XB360?
Wysłany: 2010-03-03, 17:55
Link powyżej odpowie na twoje ostatnie pytanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum