Ufoludki dowiedziały się ze na ziemi jest takie zwierze, które pije wodę i daje mleko. Złapały więc krowę, zaprowadziły nad rzekę, jeden trzymał łeb krowy w wodzie, a drugi pompował ogonem. Nagle krowa zrobiła kupę i ten, który doił krzyczy do drugiego:
- Wyżej łeb, bo muł zasysa!
Sasza a jak tam ten save?
Sasza [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-22, 19:32
Niewiem kumpel dopiero pewnie do chaty dotarł.
Spotykają sie 2 głuche żółwie jeden do drugiego:
-jesteś głupi
-a ty jestes glupi.
Wiek: 17 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 127 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2007-12-22, 19:39
Wietnamczycy sprzedający niemiecki spirytus polakom po czeskiej stronie granicy
Najktórtszy kawał o gejach: Ten tego
No i mój faworyt : Pewna drugo ligowa kazachska drużyna piłkarska kompletnie nie radzi sobie w lidze, no i przychodzi nowy trener i zaczynają wygrywać i zaraz awansują do pierwszej ligi. Pewien dziennikaż przeprowadza wywyiad z trenerem:
-Panie trenerze, jak a jest pańska recepta na sukces?
-Prosta: w obronie: Rosjanie z Sybiru, wystraszą każdego...
w pomocy: Czeczeni, z nimi się nie dogadasz...
w ataku: Gruzini, napie*dalają ile wlezie...
a w bramce: żydowski prawnik, nawet jak mu strzelisz gola, to mu tego nie udowodnisz
Mnie rozwalił żydowski prawnik
Ale najlepszy dowcip to: polska polityka... niestety
Co ma wspólnego spalony kurczak od kobiety wciąży?
za późno wyjęty..
Sasza [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-22, 20:36
Hehe
Przychodzi starszy gościo do lekarza i mówi:
- Panie doktorze. Jestem wprawdzie trochę podstarzały, ale chciałbym jeszcze mieć dziecko.
Lekarz na to:
- To nic dziwnego, zdarzały się już takie przypadki, ale żeby być pewnym musimy zbadać pana nasienie. Proszę tu jest słoiczek (podaje mu małego Twist-off''a), pójdzie pan za ten parawan i zrobi co trzeba.
Dziadek wybrał się za parawan. Po chwili słychać ciche pojękiwania, z czasem zmieniające się w w jakieś niesamowite odgłosy wysiłku, parawan zaczyna się niebezpiecznie chwiać. Nagle wszystko cichnie. Gościo wychodzi z za parawanu. Wygląda jak obraz nędzy i rozpaczy. Mówi:
- Panie doktorze. Próbowałem prawa ręką, próbowałem lewa ręką i za cholerę nie mogę odkręcić tego słoika.
Wiek: 17 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 127 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2007-12-22, 21:06
Stoi facet na ulicy i trzyma chomika. Nagle przychodzi drugi:
-Panie, kup pan chomika
-Ale po co mi chomik?
-No panie, on za*ebiste lody robi
-No ale...
-No kup pan chomika, nawyżej mi go pan oddasz
-No dobra.
Przychodzi facet z chomikiem do domu... zamyka się w łazience... siedzi pierwszy dzień, potem drugi i trzeci a pod koniec wychodzi i mówi do żony...
-No, teraz nauczę go gotować i możesz wy*ierdalać
Na to marsjanie :
Pierwsi byli tu polacy i dali nam lepszy prezent nie wiem co to dokładnie było ale nazywało sie wpierdol i dostali to wszyscy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum