sorry ale raczej to co wysłałeś to ja nie słucham, nie w moim stylu jak zrobimy utwór z kumplem bo go kończymy to ci wyśle bedzie 100% lepszy od tego co wysłałem pokaże Ci moje możliwości basowe
MATKO co to za muzyka ja słucham tylko MEtal Rock Trash Metal alternative i oczywiście Muzyka klasyczna synfoniczna (Hanz Zimmer ) po prostu nie moge słuchać takiej muzyki aż mnie głowa boli
_________________ NO GODS OR KINGS. only man
domek9354
Wiek: 25 Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 49 Postawił 1 piw(a) Skąd: Fort Frolic
Zimmera ciężko nazwać muzyką klasyczną. Nie wiem czy on komponuje muzykę tak o, czy tylko do filmów - ale to co jest w filmach (chociażby Piraci z Karaibów) to normalny pop, tyle, że w orkiestrowej wersji. Stawianie tego obok gigantów klasyki jest conajmniej nieporozumiem - co nie zmienia tego, że dobrze się tego słucha w filmie.
Cytat:
i oczywiście Muzyka klasyczna synfoniczna
A Bacha toś ty słuchał?
Symfoniczna, gwoli ścisłości.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
domek9354
Myślisz, że możesz sobie od tak po prostu ignorować zasady języka polskiego, a co za tym idzie regulamin forum? Błąd. Spróbuj mi jeszcze raz wysłać niesprawdzonego posta, a ban potrwa tym razem kilka dni.
Na wypadek, gdybyś nie wiedział o co chodzi: zdania w języku polskim rozpoczynamy wielką literą, a kończymy kropką. Zawsze, a nie tylko w co drugim poście. Ortografia to inna sprawa ale tu akurat sobie w większości przypadków radzisz. //Szynek
_________________ NO GODS OR KINGS. only man
domek9354
Krótko chyba kończe kandencję na tym forum i to mój ostatni post , mam na głowie jeszcze jedno forum na głowie gdzie jestem cały czas i jakoś nie chce mi się mieszać dwóch naraz .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum