Witam, czy jest już może znana konkretna data premiery dodatku Minerva's Den na PC? Albo w jakim czasie można się go spodziewać? Gry-online podaje 31 maja, ale wielokrotnie zmieniali już datę, nie wiem zatem na ile wiarygodna jest to informacja.
Z tego co wiem, nie ma w planach polskiej dystrybucji, czy zatem jest szansa na powstanie spolszczenia?
Czekać już nie mogę!
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Wysłany: 2011-05-24, 16:21
Na Cult of Rapture znajduje się informacja, że dodatek ukaże się 31 maja:
Cytat:
Minerva's Den will be headed to Games for Windows Live! Within the next day, some of you may notice new achievements appearing - and on May 31st you'll be able to download the final chapter of BioShock 2's story. Minerva's Den will be 800 Microsoft Points and available anywhere that supports Games for Windows Live.
Co do spolszczenia, Cenega do tej pory nie uporała się z wydaniem łatki kompatybilnej z najnowszą wersją gry (bodajże 1.004), więc na polską wersję Minerva's Den raczej bym nie liczył.
A wiesz może czy możliwe jest nieoficjalne spolszczenie, tj. nie za pośrednictwem Cenegi a (powiedzmy) pewnego śmiałka? Bo obawiam się że zbyt wielu słów mogę nie zrozumieć a wolałbym rozumieć wszystko dokładnie co się dzieje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum