Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-09-01, 21:54
Te oczy są straszne a co do tego że zaliczyło Ci na 3 to tak jak Bouncer powiedział, musiałeś na poprzednim poziomie jedną uratować.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Po pierwsze - witam, jestem nowy na forum
Odnośnie samego tematu: Gram od wczoraj, lecz miałem już do czynienia z Siostrzyczkami. Postanowiłem je ratować. Dlaczego? Nie mógłbym zabijać dzieci - dręczyłoby mnie później sumienie.
2009-10-15, 21:55 -Też nie stary
Ja:
1. Za pierwszym przejściem (przy minimalnych detalach) ratowałem siostrzyczki żeby zobaczyć dobre zakończenie. (nie doszedłem do końca gry)
2. Za drugim razem na full detalach (DX9) ratowałem siostrzyczki, zobaczyłem zakończenie i... warto było. A zwłaszcza ten ekran jak się ją ratuje...(taki różowy)
3. trzecim razem je "wykorzystywałem". Nie miłe uczucie... i ten ekran, i dźwięki dziewczynki...(nie doszedłem do końca. Zakończenie obejrzałem za pomocą video RAT toola)
4. na DX10. ratuję dziewczynki(tak, ciągle gram).
Dziewczynki wolę ratować, bo w sumie to prawie bez różnicy jeśli chodzi o ADAM.
jeśli komuś zależy żeby szybko wyposażyć sie W gatherer's garden w modyfikacje, to lepiej harwestować.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Przed zagraniem zastanawiałem się czy rzeczywiście podjęcie decyzji co do losu Siostrzyczek będzie tak moralnie trudne. Odp - Nie.
Widząc to małe "coś" ze strachem odczołgujące się od nas nie było innego wyjścia jak ją tylko uratować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum