Wysłany: 2008-06-01, 16:09 Dobre gry na słabsze komputery
Siemka ten temat jest założony dla osób które mają słabe komputery jako porada w co mogą grać.Znam to uczucie gdy ma się słaby sprzęt a chce się pograć w coś naprawde dobrego i nowego.Polecam gry które bedą chodzić płynnie na sprzęcie typu:
Procek 2ghz jednordzeniowy
512mb ramu ddr
geforce9550 128mb
A polecam gry(w niektóre też sam gram na ten czas) na single player:
Są to gry które nie będą się zacinać na waszym sprzęcie jeżeli macie minimum to co napisałem na początku(sprawdzane przeze mnie):D
Możecie dodawać też swoje pomysły w następnych postach
Dzięki za uwage i pozdro
Wiek: 22 Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 95 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: ...z tąd i tamtąd
Wysłany: 2008-06-01, 19:41
Polecam gierke Mount & Blade.
Na konfigu 512MB i Radeon 9550 powinno dobrze smigac.
Gierka czasow sredniowiecza RPG/Strategia z kamera trybu TPP lub FPP.
mountandblade.com
_________________ Would you kindly?
A man chooses
A slave obeys
My fani Bioshocka mozemy umrzec, ale tylko wtedy jak wyłączymy sobie Vita Chamber's ^^
Wysłany: 2008-06-01, 21:26
Na bardzo stare kompy (procesor < 1ghz, RAM < 256, grafika < ATI9800/GF4200) mogę polecić:
*Another World
*Heart of the Alien
*Commandos (seria)
*Chessmaster 10th
*Worms (tylko wersje 2D)
*Lemmings
*Still Life
*BomberFUN
*Magritte
*Heroes of Might and Magic (1-3)
*Neverhood
*System Shock (1 i 2)
*Prince of Persia (tylko wersje 2D)
*Duke Nukem 3D
*Monkey Island (seria)
*Half Life (+dodatki)
*SIlent Hill (1 i 2, trzecia cześć chyba by nie poszła)
*Tony Hawk's Pro Skater (2 i 3)
Ale czemu nie Worms 3D?? Ja na swoim starym kompie( 1000 MHz, 256 Ram, GeForce 2 mx 400xD) grałem w to, że ho,ho. Z Duke Nukem to poleciłbym też Manhattan Project. Noo, Hirołśi rządzą(ale czwórka też mi chodziła).
Fajny też na tego cfg był WP:Powrót Króla...
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-07-03, 22:40
Ja tam na bardzo stare kompy to SOLDATA polecam do teraz w to gram hehe, a tak na takie średnie to polecam 1,2,3 część HITMANA niezbyt duże wymogi a gra niezła no i jeszcze CSa na singlu z botami też neźle idzie. POZDRO
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum