Wysłany: 2010-12-25, 00:34 Dla czego nie ma osobnego działu dla DLC!?
Wspułczuję twórcom BSa2, o ile to dystrybutor ich poganiał, i uniemożliwiał im stwożenie gry zgodnie z ich wizją. A współczuję graczom, jezeli to sami twórcy specjalnie to wycieli.
- Bigdadies z MD znalezione w artbooku
Sporo rzeczy zostało wyciętych i dodanych w formie DLC. Nie jest to poganianie a sposób na więcej pieniędzy, spójrz na The Force Unleashed 2, tam to dopiero chamsko zrobili, masz pół gry wycięte i schowane w pliku o nazwie DLC. To nie brak czasu tylko chciwość, najgorsze jest to że jest to coraz bardziej popularne wśród twórców gier.
_________________ Jesus loves me this i know :3
Margana [Usunięty]
Wysłany: 2010-12-25, 14:38
No właśnie. Tu jest problem bo nie wiadomo kto jest pijawką. Dystrybutor, czy studio, które grę robiło.
[ Dodano: 2010-12-30, 11:02 ]
Dlaczego go nie ma? powinno go mieć.
bo chciałem się zapytać jak w MD się ulepsza bronie. Widziałam w łolkfru jak gracz podniósł ulepszony karabin, i miał ulepszenie z niego.
Nie ma działu o tym DLC, ponieważ jest to spowodowane niską jego popularnością jak mniemam. Jeśli już miałby powstać jakiś dział to sądzę, że najlepiej byłoby założyć jeden ogólny dział dla wszystkich DLC z BS2
Wysłany: 2011-01-01, 18:18
Według mnie wystarczyłby osobny przyklejony temat o każdym DLC. Z ilością działów nie można przesadzać, bo po jakimś czasie zrobi się takie rozdrobnienie, że nie będzie wiadomo czego gdzie szukać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum