Wysłany: 2007-09-26, 09:03 Difficulty and Balance mod
Ktoś doszedł do wniosku, że z tymi Vita Chamberami i zbyt niskim poziomem trudności Bioshock nie wywołuje uczucia ciągłego zagrożenia, obecnoego w jego duchowym poprzedniku. Jednak ów człek postanowił coś z tym zrobić.
Efektem czego jest ten o to MOD:
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-06-18, 21:38
Wiem że wyjde na debila ale mógłby mi ktoś powiedxzieć jak zainstalować tego moda, bo wole nie próbować metodą prób i błędów bo skopce se BSa a 4 raz mi sie instalować nie chce (wolnego neta mam ).
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Atlas [Usunięty]
Wysłany: 2009-03-18, 08:29
mi oryginalny poziom 'trudny' wystarcza, a w patchu 1.1 jest możliwość wyłączenia viśta chambers. jak już to przed walką z F. mógłbym go zainstalować
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-03-18, 11:33
Tylko że jak walczysz z Fontainem to Vita Chamber's automatycznie są wyłączone, byłoby zbyt prosto go załatwić.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum