Co mnie najbardziej denerwuje to to, że 2/3 demotywatorów to użalanie się nad swoim życiem i jakieś pseudofilozoficzne przemyślenia, które obrazują tylko intelektualne ograniczenie ich autorów. Wśród tej 1/3 może jakieś 20% to dobre demoty, w których faktycznie jest ironia.
edit:
Wiem, że sam pisałem, żeby nie wklejać, ale dam ujście swojej hipokryzji:
jeśli ktoś nie rozumie Spoiler:
Juice czyta się tak samo jak Jews - Żydzi.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Z wiekiem nabiera się określonego punktu widzenia na świat, lepiej pojmuje się pewne rzeczy, na więcej rzeczy patrzy się z dystansem. Więc lekceważenie kogoś ze względu na wiek nie jest ani śmieszne ani tym bardziej żałosne. Sam to widzę po sobie, jaka zmiana dokonała się we mnie od wieku lat 14 do chwili obecnej. Niebo z ziemia (albo ziemia a niebo - podobno przez ciernie do gwiazd).
Nie muszę oglądać Doktora Doma, żebym opierał całe życie na ironii i sarkaźmie. A dlaczego miałbym tego nie robić, skoro życie tylko do tego daje mi powody?
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
ale twierdzenie, że inni są ograniczeni, gdyż nie widzą wszędzie ironii jest dziwne - przynajmniej to wywnioskowałem z twojej wypowiedzi z demotywatorem
uwierz mi. Mam 14 lat a jakoś mam określony punkt widzenia, który się nie zmieni (dopóki ludzie się nie zmienią). proste
uwierz mi. Mam 14 lat a jakoś mam określony punkt widzenia, który się nie zmieni (dopóki ludzie się nie zmienią). proste
Jakbym siebie słyszał!
Uwierz mi, zmieni.
A ludzie się nie zmienią.
Cytat:
ale twierdzenie, że inni są ograniczeni, gdyż nie widzą wszędzie ironii jest dziwne - przynajmniej to wywnioskowałem z twojej wypowiedzi z demotywatorem
Źle wywnioskowałeś. Chodziło o to, że ironia to jedyny lek na to wszystko dookoła. Zamiast załamywać ręce lepiej przerobić to, nawet na gorzki, żart.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2010-03-04, 19:54
Dobra. Zamykam temat bo tak jak powiedziały pewne osoby powyżej. Zaraz będzie pełno stron z demotami, a nie od tego jest ten serwis i to forum.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum