Wysłany: 2008-09-19, 19:48 Czy to juz koniec.... ?
Heja , pozdro dla wszystkich miłosników Bioshock'a , mam pytanie czy to juz jest koniec gry ?? mam jakis niedostyt,wrazenie ze cos jest nie tak a moze gra nie wczytuje mi sie dalej ...
Spoiler:
po walce z bosem jest filmik jak kolo wypływa na powierzchnie a siostrzyczki zabijają załoge łodzi podwodnej ktora na niej stoi,napiszcie co sądzicie.
...bo ni z gruchy ni z pietruchy konczy sie ,szczerze to spodziewalem sie napisów itd a wiec nie pozostaje mi nic innego jak grac od początku na wyzszym levelu
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-09-19, 21:00
Bo pamietajcie drogie dzieci że BSik ma trzy zakończenia jedno dobre i dwa złe. Więc polecam przejść pare razy bo raczej na samym początku wszystkiego nie odkryjesz. POZDRO i powodzenia.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Aha, a skoro pomogłem to jakieś piwko by się przydało
a za co ty chcesz piwo? o.O
i w czym niby pomogles? -.-'
no to jak chcesz mi tez mozesz postawic
wezcie skoncze z tymi piwami bo to lamerstwo jest. mi juz te piwa szczerze to wiszą i najlepiej by bylo jakby admini je zniesli bo robi sie tylko offtop przez nie
Wiek: 22 Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 95 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: ...z tąd i tamtąd
Wysłany: 2008-09-19, 22:32
Wizzy napisał/a:
No nie widzisz ze Szynek to pijak jest. 16 lat i 18 piw juz wygrzmocił. To daje jakies 110% jego wieku hehe. A na dodatek jeszcze mu mało Bez urazy panowie ale za takie cos raczej sie piw nie rozdaje.
A zeby offtopu nie bylo. Tez sie zmartwilem jak po finalowej cutscence pojawilo mi sie menu gry
_________________ Would you kindly?
A man chooses
A slave obeys
My fani Bioshocka mozemy umrzec, ale tylko wtedy jak wyłączymy sobie Vita Chamber's ^^
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-09-19, 23:19
No jak czytałem w CD-A to tam wiara na to narzekała na Hyperze też o tym mówili że końcówka jakaś taka niedopracowana, tak jakby nie pasowała do całej gry.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2008-09-20, 11:12
Wizzy napisał/a:
no to jak chcesz mi tez mozesz postawic
wezcie skoncze z tymi piwami bo to lamerstwo jest. mi juz te piwa szczerze to wiszą i najlepiej by bylo jakby admini je zniesli bo robi sie tylko offtop przez nie
sosna5115 napisał/a:
Bez urazy panowie ale za takie cos raczej sie piw nie rozdaje.
No dobra, macie rację, może faktycznie trochę przesadziłem.
Wysłany: 2008-09-20, 12:45
To juz jest koniec, nie ma już nic, wszystko skończone możemy iść (albo zamykać temat).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum