Wysłany: 2011-12-17, 16:09 Czy ta wersja jest ocenzurowana?
Witam, planuję sobie kupić wersję kolekcjonerską Bioshock 2 na PC. Chodzi mi konkretnie o te wydanie , towar jest do kupienia w polskim sklepie w wersji angielskiej i tutaj mam wątpliwości, czy to może być wersja ocenzurowana? Wysłałem mail do tego sklepu z zapytaniem, ale pewnie nie dostanę satysfakcjonującej odpowiedzi. Ciekawe skąd oni to sprowadzili, jeśli np. z Wielkiej Brytanii lub USA to jest możliwość, że dostanę wersję ugrzecznioną? Z tego co się orientuję to cenzura była w Niemczech i Australii na 100%, a jaka jest wersja angielska to nie mam pojęcia. Liczę na jakieś wskazówki
Wiek: 20 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 76 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wrocław
Wysłany: 2011-12-18, 01:07
Mam tą edycję. Jest to produkt "made in EU" i nie ma w nim cenzury. Właściwie to chyba tylko w Pomarańczowej Edycji BioShocka 1 PODOBNO była cenzura (tak naprawdę nie wiadomo, bo nikt tego nie komentował. Na dodatek użytkownik który twierdził, że ma wersję ocenzurowaną mógł mieć po prostu ustawienia na NISKIE przez co nie wiedział niektórych efektów. Mniejsza z tym).
W Pomarańczowej Edycji Klasyki Bioshocka 1 nie ma cenzury. Wiem, ponieważ mam tą edycję i jest w niej wszystko, od krwi, na przekleństwach kończąc. Tak więc PKK polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum