Wysłany: 2008-11-03, 19:25 Czy fabuła w Bioshock'u jest ważna?
Witam.To mój pierwszy post na forum i chciałbym zapytać czy w bioshocka można grać bez poznania fabuły(chodzi mi o to czy opłaca się tak grać) mam xbox360 a angielskiego nie znam a kompa mam słabego. Proszę o szybką odpowiedź.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-11-03, 19:33
Grać się da ale tak ledwo, bo bez fabuły to tracisz połowe ba 3/5 przyjemności z gry ale jeśli głównie chcesz zachwycić się fabułą dzwiękiem i grwyalnością to graj śmiało, lecz bez fabuły to jednak nie to samo. POZDRO.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Aha trzeba będzie ulepszyć kompa...i jeszcze jedno pytanie czy w tej grze jest dużo dialogów? czy mało a więcej czytania pamiętników itd proszę o szybką odpowiedź
Wysłany: 2008-11-03, 19:53
Więcej jest słuchania nagrań ale o to się nie martw bo jesli będziesz chciał poznac fabułe to niedługo nagrania będa po polsku na naszej stronie. PS mam nadzieje że zostaniesz na naszej stronie??
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Tak na stronie zostanę nie martw się ...To super że będą nagrania macie dokładny termin? może kupie wersje ang i od was przesłucham nagrań A te dialogi śą jakieś ważne czy bez nich się obejdzie?
Wysłany: 2008-11-03, 20:07
Cytat:
A te dialogi śą jakieś ważne czy bez nich się obejdzie?
Jakoś się obejdzie, wszędzie praktycznie prowadzi Cię strzałka fakt jest pare momentów że możesz sie zaciać ale to żadkość i od czego masz nas
Wysłany: 2008-11-03, 20:46
Shark napisał/a:
Aha i te nagrania wnoszą dużo do fabuły tak?
To praktycznie cała fabuła podkreslam praktycznie bo jednak dialogi troche wprowadzają do fabuły jednak znacznie wiecej nagrania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum