Wysłany: 2010-04-25, 10:28 Czy Delta i inni "Tatuśkowie" to ludzie?
Pytam się ponieważ gdy zobaczylem intro BS2 to Lamb mówi że mamy zdjąć hełm...
No właśnie a co jest pod tym hełemem? No i jakos malomowi sa :d
Nie wliczając Bouncerów chyba bo to nie są ludzie
_________________ King or beggar what's the diffrence?! One dh'oine less!
Owszem tatuśkowie byli kiedyś ludźmi ale podczas tworzenia ulegali"mutacji"ich ciała nie nie wiadomo jak, a po procesie montowano im w gardłach translatory głosu który ograniczał
mowę do ryku, jęczenia, i pomrukiwania.
mam nadzieję że rzuciłem trochę światła na twoje zagadnienie
_________________ Strzeżcie się Leopolda, bo inaczej do was przyjdzie i będzie chciał zgrać na kompie
łooooooooo trudne pytanie,z sposobu oddychania po zdjęciu hełmu delta musiał mieć przyczepioną maske tlenową do ust choć mogę się mylić co do tego ale nie można tego wykluczyć,twarz mógł mieć po mutacji podobną do twarzy obecnego gubernatora kalifornii. dalej trudno już ująć.
mam nadzieję że znów mogłem pomóc rozwikłać tą zagadke
_________________ Strzeżcie się Leopolda, bo inaczej do was przyjdzie i będzie chciał zgrać na kompie
Jako że naukowcy mieszali im w głowach, zapewne ciekawe rzeczy by mówili podczas spotkań z nimi. Ale tego wątku twórcy gry nie chcieli rozwijać, więc zamontowali im "translatory głosu" cytując wżuda. Co one robią, tego nikt nie wie. (A przynajmniej Ja) I w ten sposób uniemożliwiając komunikację z nami.
Btw. Ciekawe o czym by "koledzy po fachu" rozmawiali z Deltą.
2.) Pod hełmem delty jest Johny Topside Człowiek który w "Dzwonie nurkowym" sam odnalazł Rapture.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
dobra,masz rację ale i tak większość ludzi-jak się zapytasz odpowie obcy"widzi" jakimś sposobem.tutaj wyjaśniłeś mi jeden z wielu sekrecików xenomorpha .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum