Wysłany: 2007-10-27, 15:27 Czy będzie działać płynnie na moim komputerze?
mam pytanie czy jak zainstaluje tego patcha do bioschocka co można grac na kartach z shader model 2.0 to czy pójdzie na najniższych z lekka zwiecha na moim kompie
Procek:Athlon 2.0ghz
Karta Graf. Gf FX 5200 64Ram ( Shader Model 2.0)
Ram:256
????
Proszę o szybka odp
W sumie to ja bym też powiedział, że nie pójdzie, ale po tym jak gram na tym komputerze na minimalnych detalach w Crysisa (czasami się tylko lekko przytnie) to w sumie możliwe, że i Bioshock będzie chodził w miarę dobrze.
GF6200 ma z tego co pamiętam 64-bitową szynę więc może być ciężko. Te 256 RAM-u też mnie martwi, wg mnie raczej będzie dość mocno "żabkować". Aby rozwiać wszelkie wątpliwości proponuję sprawdzić demo.
Wysłany: 2008-01-06, 00:17
Łe kurdy ja tej RAMy nie zaóważyłem, byłem pewien że to jest od grafy, łe stary to ty już rezygnój z BSa bo na takiej RAMie Ci nie pójdzie no chyba że co 5 min będziesz robił krok.
Odpaliłem demo, w razie czego ustawiłem wszystko na minimum i w sumie to się wcale nie przycinało, można by było nawet parę rzeczy ustawić na średnie detale.
Całe demo przeszedłem i się nie przycinało. Tak więc powinno być dobrze Czasami bywa tak, że demo ma większe wymagania niż pełna wersja, jeżeli tak jest w przypadku Bioshock to tym lepiej dla mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum