Mam komp AMD Athlon 2500+ 1,8 GHZ ATI Radeon X1650 Pro 512Mb 128bit 1280MB RAM . Czy Bioshock mi pójdzie a jak tak to na jakich ustawieniach.Proszę o szybką odpowiedź.
Misiek na średnich na pewno pograsz bez zacinek ( może niektóre detale będą chodzić na Maskymalsnych ale jest też <"duża szansa"> że na Full nic ci sie przycinać nie będzie ale to trzeba zobaczyć:D
Wysłany: 2008-01-21, 12:19
misiek34 napisał/a:
Mam komp AMD Athlon 2500+ 1,8 GHZ ATI Radeon X1650 Pro 512Mb 128bit 1280MB RAM . Czy Bioshock mi pójdzie a jak tak to na jakich ustawieniach.Proszę o szybką odpowiedź.
Powinno chodzić bez problemu. Sprawdź demo.
Co do autora tematu to przy jego obecnej konfiguracji gra w ogóle nie odpali. Procek jeszcze by uszedł, pamięci stanowczo za mało i Geforce 5200 z 64 mb pamięci to porażka. Niestety będziesz musiał wymienić kompa bo gra nie wejdzie u Ciebie nawet na najniższych detalach. Moim skromnym zdaniem gra na najniższych detalach nie ma sensu bo wtedy nie można zobaczyć tego wszystkiego co autorzy gry dla nas - graczy przygotowali... czyt. efekty specjalne i zaawansowana grafika 3D itp. Ja zawsze muszę grać w każdą grę na maxymalnych detalach bo w przeciwnym wypadku (jeśli gra się tnie) jakoś nie chce mi się w nią grać Jak narazie to mój X1950 daje radę choć szkoda, że nie obsługuje DX10... pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum