No temat spoko
Ja czytam też CD-ACTION chyba najlepsze czasopismo ze wszystkich, żartobliwe i w ogóle, najlepszy jest dział Na Luzie i Action Redaction a i jeszcze Game Walker
Wiek: 17 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 127 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2007-12-22, 14:57
mmm.. swojego czasu (PCtowego czasu) też czytałem CD-Action. Teraz panowie z Wrocławia zrobili pododdział CDA który nazywa się CD-Action Konsole Słabo wydrukowane, czcionka się rozłazi i generalnie nie bardzo im wyszło
Wysłany: 2007-12-22, 15:05
CD-ACTION to jedyne godne uwagi pismo w Polsce chociaż co do AR, to nie wiem czy zauważyliście ale Smg chyba sam do siebie te listy pisze. Nie wierzę, aby ludzie (np. Fróstrat Zone, Panopticum) byli aż tak durni.
Co do samej ankiety- sporo osób czyta też "Komputer GRY" czy jakoś tak.
Gra amerykańska a kto przepisywał kod i ewentualnie wprowadzał parę poprawek żeby na różnych konfiguracjach chodziło (właśnie dlatego gry na Pc zazwyczaj wychodzą później) to mało istotne, ale jestem dumnyn że to właśnie polacy, chodzą plotki o kontynuacji może pracują przy nie nasi ? Fajnie pomarzyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum