Mak'en
Wysłany: 2011-01-07, 19:37 Cohen's Masterpiece
Ostatnio kiedy słucham utworu Cohen's masterpiece czuję się jakoś dziwnie ''w środku''. Nie wiem dlaczego ten utwór wzmaga we mnie smutne uczucia... Coś mnie naszło i musiałem to napisać, bo to odczucie jest bardzo silne... Sorry za SPAM.
Poprawiam nazwę tematu i przenoszę do odpowiedniego działu. //Szynek
Mnie osobiście ten utwór się podoba, owszem wzbudza pewne uczucia, ale żeby to był smutek?
Prędzej zaduma, może nawet coś co jestem w stanie określić jako lęk. Świetnie pasuje do klimatu Fort Frolic.
_________________ Gdyby tak było, a mogło by tak być, było by tak.
A ponieważ nie jest, nie jest.
To logiczne.
btw, sam Masterpiece przebija połowę kompozycji powstałych w XIX wieku. Szkoda, że umasowanie muzyki zabiło cudowne odkrywanie geniuszów. Bo myślę, że tym scherzu trochę tego geniuszu jest.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Kapitalne utwory. Uczę się przy takiej muzyce. Uspokaja i koi zszargane codziennością nerwy. Niestety duża część młodzieży w naszym wieku nie ogarnia tego rodzaju muzyki (ŁUB ŁUB ŁUBod czasu do czasu JEBUDUBU). Ja osobiście słucham wielu gatunków muzyki, ale z np. techna wyrosłem dobrych kilka lat temu.
_________________ Gdyby tak było, a mogło by tak być, było by tak.
A ponieważ nie jest, nie jest.
To logiczne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum