@Bouncer Też te moment mnie zdemotywował do gry.
@Inq narzekasz. za pierwszym razem jak gre przechodziłem, to też 3 dni zmarnowałem na tym. Ale potem jak 2 razy gre przechodziłem to poszło jak z masła. Zresztą drugi wyścig też łatwy był.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Jak ja grałem w call of juarez więzy krwi 2 misji kiedy zatopiłem parowiec i zabiłem resztę wrogów Ray (komputer) naglę zginął i to było wkurzające bo parowiec trudno zatopić
_________________ "it's a me Ramzes !"
"Drżyjcie i rozpaczajcie na forum zstąpiło zło!"
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-07-12, 13:04
Mnie zawsze wkurza wysyp do pulpitu albo zacinka (jak każdego) ale jedną z ciekawszych sytuacji miałem po kupieniu nowej karty graficznej, animacje w Need For Speed: Most wanted nagle zaczęły przyspieszać. Ciekawie to wyglądało ale nie dało się normalnie grać.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Mnie wkurzają half-life'y, i to jak łatwo sięw nich zgubić. A na dodatek raz zdarzyło mi się, że przejście do kolejnej mapy nie działało(miejsce gdzie powinien się doczytać kolejny kawałek mapy).
Wysłany: 2010-08-01, 21:53
J.Galt napisał/a:
Mnie wkurzają half-life'y, i to jak łatwo sięw nich zgubić.
Hę? Niby gdzie się można w Half Life zgubić? Jedyne co mi przychodzi do głowy to Xen ale tam też nie ma specjalnie gdzie utknąć na amen i już się nie wydostać. Jeśli chodzi Ci o drugą część to tym bardziej nie rozumiem przecież ta gra jest w większości prosta i liniowa jak autostrada.
...kolejna prowokacja?
Przydałaby się strzałka, jak w Bioshocku(w drugiej części jest?) Bo wtedy wiadomo gdzie iść. Jak chcesz pozbierać jakieś itemki albo po "eksplorować", do idziesz tam gdzie strzałka nie prowadzi. Proste.
Soldi
Wysłany: 2010-08-03, 14:55
Takie strzałki tylko niszza klimat gry. A w HL nie ba gdzie się zgdybić, bo ta gra cały czas nas prowadzi, jak po sznurku. gdybyś napisał Far Cry, albo Crysis, to rozumiem, bo tam masz otwarty świat, ale w half-lifie, gdzie jest tylko jedna droga do celu?
Wysłany: 2010-08-03, 15:20
J.Galt napisał/a:
zydałaby się strzałka, jak w Bioshocku(w drugiej części jest?) Bo wtedy wiadomo gdzie iść.
Ty to naprawdę wiesz jak skutecznie zabić klimat i przyjemność gry... Nie jestem zwolennikiem skrajnie trudnych gier ale bez przesady- może poza drogowskazem załączyć jeszcze mapę z wytyczoną drogą, a nad każdym objective'm zamontować migający transparent z napisem "!WEJDŹ TUTAJ!"? To co mnie denerwuje w niektórych współczesnych grach, to właśnie traktowanie gracza jak totalnego niedorozwoja. Dobrze, że w Bioshock'u można sobie było przynajmniej te pomoce wyłączyć i grać po swojemu.
Soldi napisał/a:
gdybyś napisał Far Cry, albo Crysis, to rozumiem
To akurat nie do końca prawda, bo w Far Cry'u masz radar a w Crysis'ie chyba nawet mapę. Zabłądzić to można w jakiś sporo starszych, i/lub adresowanych do bardziej hardcorowych graczy produkcjach. The Path, System Shock, TRON 2.0, Silent Hill, Wolfenstein 3D, Chronicles of Riddick- tam to się można zgubić.
Wysłany: 2010-08-05, 14:11
najrorsze jest w serii cod...gdy masz malo amunicji, to na ekranie pojawia sie migajacy napis : PRZEŁADUJ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum