Wysłany: 2008-02-10, 19:50 Co się stanie, jeśli siostrzyczki będą ginąć?
Jeśli jestem przebrany za big daddy i przez zemnie będą ginąc siostrzyczki to czy ta kobieta (co mi pomaga) wyskoczy i mnie zabije?
PS.Piszcie inne ciekawostki
Ty ja ci powiem tak....jak ja grałem to nie dospuściłem zeby siostrzyczka padła...ale jak padnie to pewnie wezwiesz druga i tak do skutku az przejdziesz(ja tak mysłe)
Jak zginie to się nic nie stanie walisz w zegar(czy coś takiego) i przychodzi następna . Bez problemu mi zginęło chyba z 10 dziewczynek i "ta kobieta" nie wyskoczyła i nie wykończyła mnie.
To była Dr Bridget Tenennbaum która niezależnie od twojego złego czy dobrego postępowania pomaga ci zabić Franka Fonteina, nie zabije cie jeśli pozwolisz zginąć 10,20 czy nawet 30 dziewczynek sprawisz tylko że będziesz miał złe zakończenie (jeśli je ratowałeś).
Ps: tylko zniszczysz sobie reputacje jako Big Daddy.
_________________ Don't be a dolt. Use ELECTRO BOLT!
Ile razy mam mówić że to nie dla nich tylko dla całego forum a poza tym czepiasz sie jak pijany płotu Poza tym Sasza i Szynek mi pozwolili.A poza tym dlaczego nie mogę ODKOPYWAĆ?!?!?!? Ty też nie przychodzisz za często, jakbym nie dopisywał to by całe forum stało ni zarastało kurzem!
LOL czego sie bouncera czepiacie?!? a żeby nie robić offtopa to sie zapytam.
Czy jeżeli nie zharvestuje żadnej sister a np. w WW. misji zgninie mi 13 to czy wpłynie mi to na zakończenie? będzie złe?
ps. Pozdrawiam całe forum, jako że pisze z Win 7
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-09-16, 19:03
Nie wpłynie to na zakończenie, grunt żebyś żadnej lub góra bodajże 2 nie "wykorzystał" a będziesz miał dobre zakończenie.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-09-16, 23:06
A o tym to szczerze powiem iż nie wiedziałem, jednak człowiek sie uczy przez całe życie.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum