Wiek: 20 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 76 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wrocław
Wysłany: 2009-12-09, 21:27 Co sądziecie o achievementach ?
Jak w temacie. I dodam dla nie wtajemniczonych (hi Szynek) , że trzeba patrzyć nie na ''Games for Windows'' tylko na znaczek LIVE który informuje o potrzebie posiadania konta games for windows Live, co w przypadku np. Gears of War oznaczało achievementy.
Nie ten temat Bracie, napisz temat w dziale o BS na X360. cHyba że jeżeli ma się konto (i programik) na Games for Windows LIVE to można pobrać achievementy.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
ekhem wywnioskowałem z "Jak sądzicie jakie będą achievementy ?" że chodzi ci o Bioshocka 2 a to ne ten dział bracie.(Nauczyciele mówią mi, że z diablem to ja jestem za pan brat
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-12-14, 18:01
Zabić Big D w określonym czasie, zastrzelić iluś tam splicerów tylko strzałami w głowe.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Albo zabić go nie wkurzając go. W ogóle to trochę nie bardzo w jedynce bo gdy masz dobrze ulepszonego francuza to mogłeś zabić Elite Bouncera nim (Ja tak zrobiłem w Hefajstosie na poziomie Hard.)
_________________ Don't be a dolt. Use ELECTRO BOLT!
Wysłany: 2009-12-14, 20:35
Hmmmm, a da się zabić Bouncer jednym ciosem? No chyba że oblepimy coś granatami (np beczke z benzyną [ja tak zrobiłe]) i walniemy w BD, chociaż to nadal nie jest 100% penwość że go zabijemy.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Znajdziesz z 20 beczek i obok niego potem w nie strzelisz to tak , ale jest inny sposub po prostu gdy jest w polu widzenia kamery rzucasz w niego okiem bezpieczeństwa , on jest wściekły na boty a ty sobie patrzysz.
_________________ Don't be a dolt. Use ELECTRO BOLT!
@BOUNcer- no normalnie sie w gacie z*****em . teraz to normalnie pojechali twórcy po bandzie xD. Tyle cennych informacji za jednym zamachem ujawniać, http://www.2kgames.com/cu...hievementreveal
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Wysłany: 2009-12-23, 14:06
A na PC znów nie będzie osiągnięć, why?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum