takie trudne nie sa wystarczy kusza ze z strzałami pułapkami wystarczy 8 i Daddy już leży czy wiecej zawsze tak robiłem
_________________ NO GODS OR KINGS. only man
Soldi
Wysłany: 2010-05-21, 22:14
Nie wiem dlaczego Wy tak jęczycie, ze Tatuśków było trudno ubić. Dla mnie to byli najłatwiejsi przeciwnicy. Powolni, ataki moznabyło łatwo unikać. Jeśli pomyślicie i zaplanujecie walke, to będziecie BD jechać i to równo, ale jeśli chcecie jak Rambo nawalać, to sie nie dziwie, że trudno będzie.
Dla mnie najtrudniejszym przeciwnikiem był duże grupy genofagów, kiedy to nawalały z każdej strony.
Ta gra mi się podobała, bo walki były naprawdę emocjonujące i za każdym razem wyglądały inaczej, bo miałeś szeroki wachlarz możliwości jeśli chodzi o eksterminację.
domek9354
Wiek: 25 Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 49 Postawił 1 piw(a) Skąd: Fort Frolic
A ja dopiero teraz zakupiłem (wczoraj) "dwójeczkę" jakoś tak wyszło, że wcześniej nie było mi po drodze, ale jak już kupiłem to "Special Edition "
Jestem dopiero po 4 epizodzie i muszę powiedzieć, że znów się w grze zakochałem, jednak stara miłość nie rdzewieje
Ostatnio przeszłam sobie dwójkę dwa razy i przypomniałam sobie jedynkę dla porównania. Fabuła w obu częściach jest ciekawa. W jedynce mamy trochę więcej wyrazistych postaci, za to w dwójce więcej wątków filozofiicznych. Dwójka ma też więcej bardzo dobrej muzyki, a nie tylko jakieś pętle. Jest w tej części bardziej mroczny klimat i robi wrażenie coraz bardziej zniszczone miasto. Można też oglądać miasto od zewnątrz. Jednak nie ma tam właściwie żadnej walki finałowej, natomiast ten "poligon doświadczalny" w pierwszej części mnie trochę znudził i rozczarował. Hakowanie maszyn w dwójce jest niby prostsze, ale przewidywalne i mniej ciekawe niż w jedynce. Dobrym rozwiązaniem są zdalne strzałki hakujące. Kilka nowych plazmidów jest fajnych. Ogólnie obie części uważam za dobre.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum