Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-06-08, 00:02
Niestety nie, kuzyn reperował znajomemu (reperował czyt. jeździł ile wlezie ) i już oddał więc się chyba tak szybko nie dowiem.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Lubię: grać na czym popadnie (konsole, komp, komórka), grać w tenisa stołowego, w piłkę nożną, jeździć na rowerze, słuchać muzyki (reggae/ragga, dancehall, rap, psychorap, od biedny metalu), kolekcjonować gry i gadżety z nimi związane (mam w pokoju choćby dwumetrowego Niko Bellica), czytać książki (ostatnio mam jakiś schemat żeby czytać historie narkomanów, niedawno przeczytałem "pamiętnik narkomanki", polecam), łazić po osiedlu z ziomkami i jeszcze bym troche powymieniał ale mi sie nie chce
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-06-09, 22:00
O ja jeszcze lubie słuchać Linkin Park, osobiście uważam ich za najlepszy zespół świata. No i lubie jeszcze posłuchac XZbitia. A nie lubie mieć poprawek w sierpniu.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum