Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-03-12, 23:18
Trzeba przyznać że to całkiem fajna wstawka.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-03-16, 20:42
No ja tez znalazłem tego kota ale o nim kompletnie zapomniałem mam chyba jego screen na Xfire.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
"Father...I... Please, hurry. She knows you're here. And all this ADAM. I cannot. I'm slipping away."
"Here father, I hope this is useful. Whatever you see down here, remember, I want no part of this lunacy."
"Father! You need a transfusion of my blood, like when I was small. Without it, you only have a few hours to live, hurry!" - przepraszam za pomyłki, ale pisze to ze słuchu Co ciekawe, ten cytat pochodzi z Siren Alley
Ostatnio zmieniony przez mateusz812 2010-03-31, 15:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum