Wysłany: 2007-12-21, 09:30 Browser'ówki - wspólna gra
Wpadłem na pomysł (jak często) żebyśmy wszyscy wspólnie grali w jedną wspólną gre np. PLEMIONA albo VENDETTA. Fajna sprawa by z tym była taka gangsta na jakiejś grze z FORY BIOSHOCKa. Co wy na to
To na razie sytuacja wygląda następująco
1 na traviana
1 na plemiona
2 na vendette
Wysłany: 2007-12-22, 12:06
No ale jeszcze wszyscy nie zagłosowali. Ala jak już zaczniemy grąć to wszyscy sie rejestrują na tym samym świecie/serwerze, żeby potem niebyło że ja chce założyć plemie/gang a tu mi nagle wiara pisze że jest na innym świecie.
Wiem że jeszcze nie wszyscy zagłosowali ja podaje tylko cząstkowe wyniki.
Wysłany: 2007-12-22, 18:56
Dodałem opcje ankiety (jak już zaoważyliście) żeby to troche wiary przyciągło.
Ukryłem wyniki żeby czasem jakichs szwindli niebyło. POZDRO
[ Dodano: 2008-01-08, 17:50 ]
Sory że post pod postem ale chciałem żeby zobaczono ten temat a edycja nic by tu nie dała. Mam pytanie co w końcu robimy z tą grą, głosowanie bylo ale jak na razie jest remis i dupa. CO ROBIMY »
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-01-24, 17:40
No i pomysł wspólnej gry nie został zrealizowany, ale może teraz się uda otóż szukam graczy do mojego klanu B.T.M. Gramy w Soldata więc każdy kto che się pochwalić swoimi umiejętnościami niech pisze PW, maila lub na GG. Pozdrawiam.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum