Wysłany: 2009-01-03, 20:57 Brak siostrzyczek przy Big Daddy'ch
Witam
Mam problem odnośnie siostrzyczki.
Otóż zabijam tate, jednak nigdzie potem nie widze siostry.
(podczas zabijania dadiego gine i gdy ide do niego z głośników na górze słychoś "little sister was...").
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-01-03, 21:43
Pamiętaj że nie wszyscy tatuśkowie maja u boku sostrzyczki najwyraźniej natrafiłeś na takiego. Jeszcze jedna rada gdy wciśniesz ESC na dole ekranu jest ilość Siostrzyczek na poziomie, jeśli mają u boku Big D to znaczy że ich jeszcze nie załatwiłeś. Pomogłem? Postaw piwko!
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
marcoslav [Usunięty]
Wysłany: 2009-01-03, 22:01
Tylko akurat ten ma, bo zanim bo zaatakuje widze jego boku siostrzyczke i właśnie gdy nacisne esc. widze 2 martwe i jedna żywa przy BD...
Wiek: 22 Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 89 Piwa: 4/2 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-01-03, 22:23
Może być tak że po zabiciu Big D. mała Ci od razu ucieka. Ja tak miałem kilka razy. Polecam znaleźć wtedy jakiegoś tatuśka, pochodzić za nim trochę, aż "wyjmie" jakąś z kanału i wtedy go uciupać. Próbuj aż do skutku, bo żadna porcja ADAMA nie śmierdzi
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-01-04, 17:24
Gam napisał/a:
Może być tak że po zabiciu Big D. mała Ci od razu ucieka. Ja tak miałem kilka razy. Polecam znaleźć wtedy jakiegoś tatuśka, pochodzić za nim trochę, aż "wyjmie" jakąś z kanału i wtedy go uciupać. Próbuj aż do skutku, bo żadna porcja ADAMA nie śmierdzi
Mnie się nigdy takie cos nie zdarzyło, ale Gam ma racje szukaj do skutku.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum