Wysłany: 2010-03-30, 07:37 Brak niektórych dźwięków/sampli
Witam serdecznie wszystkich fanów tej CUDOWNEJ gry (jak i części poprzedniej)!
To mój pierwszy post, ale dość poważny (jak sądzę).
Mam pytanko do wszystkich wielkich fanów BS2.
Czy Wy również NIE MACIE niektórych dźwięków (sampli) podczas gry w Single?
Konkretnie:
1. Nie ma dźwięków maszyn (Ammo Bandito, Cyrk Obfitości, Bank Genów i pozostałe). W Multi dźwięk np. hakowanej maszyny jest. I śmiech podczas wypadającego granatu.
2. Nie ma dźwięku podczas ZBIERANIA nowego wpisu Audio (takiego charakterystycznego "kląknięcia" z jedynki).
3. Czasami brakuje dźwięku "helikoptera" dla Bota Strażniczego.
Pytam, Was, bo jeśli Wy macie te dźwięki, to znaczy że coś jest nie tak z moim systemem i muszę to jakoś naprawić.
Pozdrawiam!
PS. Na oficjalnym forum znalazłem wpis że nie ma dźwięków maszyn w Singlu. Mają to naprawić w patchu... Ciekawe kiedy?
ja też mam orginał i nigdy z tym problemem się nie spotkałem ale radze Ci grać tak jak jest. Zawszę się bedzie coś chciało zmienić a to sterowniki i potem gra wcale nie pójdzie ja tak kiedyś miałem z pewną gra
Grę przeinstalowywałem już 3 razy, tym razem bez patcha polonizującego to się tak jakby menu mniej tnie, także już nie wiem... może zainwestuję w nowy procesor...
PS. Miło by było jakby też kilku innych forumowiczów wypowiedziało się w tym temacie - jeżeli mają jakieś wskazówki
Ostatnio zmieniony przez Feniasty 2010-05-21, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
domek9354
Wiek: 25 Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 49 Postawił 1 piw(a) Skąd: Fort Frolic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum