Ok, ale wracając do owego tematu to może nowy patch załatwi ten problem...., to jest trochę irytujące - zamiast dopracować grę to wypuszczają bubla i później co chwila łatki nowe wychodzą....
domek9354
Wiek: 25 Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 49 Postawił 1 piw(a) Skąd: Fort Frolic
no ma błędy raz big daddy przycioł sie na schodach raz sisster stała w miejscu raz genofagi zamiast strzelac do uciekaja gdzies pisze sama prawde i mam zainstalowany jakis patch PL 1.2 i błędy dalej sa i zapomniałem i czasami przy zapisie wywalało mi do windowsa ale to moze winna cracka
Wysłany: 2010-05-22, 07:44
Feniasty, z Twoim sprzętem jest wszystko w porządku, spełnia wymagania z nawiązką. Problem tkwi pewnikiem w sterownikach albo systemie. Zainstaluj najnowszego DirectX'a, Visual C++ Redistributable Package oraz sterowniki do karty dźwiękowej. Jeśli chcesz/umiesz, możesz też spróbować nieoficjalnych driver'ów do tego ostatniego, znajdziesz je TUTAJ.
Wysłany: 2010-05-22, 09:45
nie wiem jaki masz system ale jak masz vista/7 odpal w trybie zgodności z jakimś starszym np Windows Xp SP3. wiem to po sobie bo w bio 1 na 7 tez nie mialem głosu ( w ogóle )
Bioshock 1 to trochę inny gatunek literacki... zainstalowałem te stery itd. no i moim zdaniem poprawy nie ma żadnej. Mógłby ktoś z Was zrobić jakiś walktrough żebym wiedział jak "prawidłowo" ma wszystko wyglądać? Byłbym wdzięczny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum