Wysłany: 2008-01-26, 20:14 Brak kursora w menu głównym
Może to jest jakiś prozaiczny problem albo i nie. Nie mam widocznego kursora w głównym meni gry i innych. wyszło cos takiego zaraz po pierwszym uruchomienu gry. System XP, 2200+ AMD, ATI 9550, RAM 512. Gra dopiero co kupiona i zainstalowana wgrane spolszczenie. niby podczas pierwszego uruchomienia się sama paczowawa ale pokazywało mi v1.0 wgrałem Patch v1.1 i dalej to samo. Dodatkowo wgrałem stery do grafy z płytki z polszczeniem.
Kto zna rozwiązanie problemu, to wina serów do grafy czy instalacja coś się zwaliła, a bym zapomniał podczas wgrywania patcha wywalało mi że nieznallazło jakiś starych plików ale pacz niby wgrał się cały.
Kombinowałem wczorar wieczorem reinsta systemu wgranie nowych ster do grafy dołorzyłem ramu od kumpla do 1GB i dalej to samo. Nie grywałem spolszczenia. Problem jednak tkwi w grafie a dokładnie chyba w tym iz nie chce mi włączyć szaderów w wersji 2.0 tylko uparcie w wercji 3.0. próbowałem za pomocą Bioshock Tweaker v.0.1 ale przy próbie wymuszenia szaderów na 2.0 program robi zwiechę. Podajcie linki do innych prograów którymi można to naprawić. Bo po uruchomienu gry na ekranie mam cos takiego.
Radeon 9550 max 18 klatek stary daj sobie spokój widziałeś jak wygląda gra na
9550 naprawdę śmiesznie
Ja nie całe pięć miechów temu miałem :
Amd athlon xp 1600 mhz.
nvidia ge force fx 5200
ram 1 gb
i myślisz że bioshock chodził na full detalach NIE NAWET SIE NIE WLACZYL.
A teraz
Amd athlon 64 3 ghz
Ram 2GB o statnio dokupiłem do duala 1 gb
ge force 8600 gt
seagate barracuda 160 GB 2X
I Bioshock chodzi mi na max detalach ok 66 klatek / sek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum