Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-07-31, 21:33
O LOL nawet tego nie zauważyłem. Heheheh, no ale kończmy offtop.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 32 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Ale co skąd?
Wysłany: 2011-02-04, 14:35
Ja miałem parę "bugów":
1. Olimp i Plac Apolla. Czasami wolę nie używać Pułapki Wiru na Olimpie i Placu Apolla. Dlaczego? Czasami w tych "tunelach", gdy genofag wyskakuje w powietrze dosłownie wylatuje z Rapture. Wyskakuje poza szklany tunel i albo na nim leży, albo spada na dół .
2. Błąd związany z Sanderem Cohenem trafiający się dość często i tylko na Olimpie. Najlepsza moja metoda zabijania Cohena na Olimpie to na drzwi jego pokoju walnąć minę. Gdy Cohen je otwiera mina wybucha. Dobra. Następnie, gdy dobijam go jeszcze jedną miną, on... znika! Nie mogę go potem znaleźć!
3. Bład w pawilonie Medycznym. Po zabiciu Stienmana koniecznie łapiemy któryś z rzuconych w naszą stronę granatów. Następnie trzymając granat Telekinezą udajemy się do tej "sali". Podczas "ciutscenki" nasz bohater wypuszcza granat, który zabija próbującego zranić Siostrzyczkę Genofaga. Po ciutscence Tannenbaum... nadal jest na balkonie! Możemy ją normalnie zabić, a i tak nic się nie stanie.
_________________ Cel wojny może być sprawiedliwy, ale środki nigdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum