Wysłany: 2008-07-12, 16:30
Woda w tunelu na początku gry (tam gdzie spada odłam samolotu) mimo, że cały czas się nalewa, nigdy nie sięgnie nawet do pasa. Podobna sytuacja ma miejsce, kiedy Ryan zamyka nas przed wejściem do Pawilonu Medycznego- można stać tam w nieskończoność, a splicery i tak nie przebiją szyby.
Wysłany: 2008-07-15, 21:30
Prawda ja tam stałem dośc długo aż w końcu samo z siebie mnie przenisoło do pawilonu mogło być tak że wiara na ciebie dolatuje ogłuszaja Cie i potem budzisz sie na ścianie u Ryana hehe to by było oryginalne, pozdro.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Ej nie wiecie o co chodzi? bo w hefajstosie wziałem se Big Daddie'go (hipnozą) no i wchodziliśmy przez taki tunel gdzie lała sie woda. No i jak on przeszedł tą wodę to sie wnerwił i mnie rozwalił ^^ co Big D nie lubią wody? xD
Ej nie wiecie o co chodzi? bo w hefajstosie wziałem se Big Daddie'go (hipnozą) no i wchodziliśmy przez taki tunel gdzie lała sie woda. No i jak on przeszedł tą wodę to sie wnerwił i mnie rozwalił ^^ co Big D nie lubią wody? xD
Są dwie opcje... albo skończył się czas działania plazmidu Hipnoza Tatuśka albo rzeczywiście mają coś do wody... Chociaż prędzej to pierwsze
_________________ "We all make the choices, but in the end our choices make us..." - Andrew Ryan
albo jestem tak zafascynowany gierka albo slepy, bo nie potrafie sobie przypomniec chocby 1 bledu, dla mnie te drgajace zwloki sa zrobione specjalanie, zeby bylo troche straszniej, a co to strachu, wczoraj jak gralem 2 raz w pawilonie medycznym i zebralem jakis tonik ze stolu, gdy sie odwroclem stal za mna genofag ( za 1 razem tak nie mialem) az mnie ukulo w sercu i musialem odejsc od kompa tak sie wystraszylem, seryjnie hehe
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-12-17, 12:05
technotron!c napisał/a:
dla mnie te drgajace zwloki sa zrobione specjalanie,
No ba machają na pożegnanie, mi sie tak zdażyło, zabiłem jednego z nich i gdy leżał na ziemi dłoń mu drgała i wygladało to jakby machał
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
a u mnie jak grałem w Arkadii i spotykamy po raz pierwszy houdini spicera(tego co się teleportuje) to w pewnym momencie kiedy podszedłem do stołu to coś pchnęło mnie do przodu.Kiedy się odwróciłem to za mną stał ten splicer i nie atakował.Dobiero w momencie kiedy go chciałem podziurawić znowu zniknął
W sumie podczas gry nie trafiłem na żadne poważniejsze błędy. Jedynie doczytujące się tekstury, ale taki urok silnika Unreala. Drgające ofiary trafiały się sporadycznie, a i wtedy nie wyglądało to tak masakryczne jak chociażby w Fallout 3, gdzie ciała niekiedy całkowicie tracą kształt.
No i do tej pory nie wiem jak mam interpretować tego zaprzyjaźnionego Rosie
Wysłany: 2009-06-13, 20:41
Kat napisał/a:
No i do tej pory nie wiem jak mam interpretować tego zaprzyjaźnionego Rosie
Co chcesz mięte po prostu poczuł ot co.
Wysłany: 2009-06-13, 22:45
Dobra skończm,y bo zaraz nas Bouncer opierdzieli za szerzenie pedalstwa.
No właśnie miałem zamiar
Miałem takie cos że jak wchodzi sie do Neptune's Bounty gdzie jest Spider Splicer mogłem przejść przez te wodę a on nic nie powiedział dopiero za drugim razem.
[ Dodano: 2009-07-09, 11:45 ]
Sasza napisał/a:
W porcie neptuna konkretnie w tym barze można spotkac w piwnicy Rosiego za szyba łażącego pod wodą. Wreszcie se do czegos przydał mu ten strój nurka niestety nie da sie go zabić.
Jak tam trochę więcej posiedzisz i będziesz się wracał to on wejdzie do tego baru a jak wrócisz to jego już nie ma za tom szybą,zresztą pewnie cały czas tak chodzą.
aha. właśnie sobie przypomniałem.(zacząłem grać od nowa w BSa) jak szybko podniesiecie mikrofalówkę (?) i przy wychodzeniu z batysfery szybko spojrzycie na dach batysfery, znajdzie cie tą spider-splicerkę. a po chwili zniknie xD
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Wysłany: 2009-07-26, 16:06
Wiem odkryłem to grając na kodach. Gdy ten pajęczak nas zaatakuje, to nie ma żadnej animacji nic, po prostu siedzi w tym jednym miejscu. Potem jest krótka animacja jak zeskakuje z batyskafu a jego odbicie nadal tam zostaje. Taki bug no ale kto by się skapnął.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum