Ponieważ tworzymy serwis dla was - użytkowników, bardzo prosimy o zgłaszanie waszych uwag oraz pomysłów dotyczących zarówno strony jak i forum w tym temacie. Razem możemy stworzyć najlepszą stronę o Bioshocku!
Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-09-26, 22:09
phs napisał/a:
Forum ledwo zipie ;]. Przydałoby się jakoś stronke rozreklamować bo ma potencjał ;] Także działy wypadałoby szybko uzupełnić.
Staramy się jak możemy, sami czynnie uczestniczymy w życiu forum, oraz w miarę możliwości na forum. Niestety ostatni tydzień dla nas obu był dość, że tak powiem "zajmujący" stąd wciąż puste działy
A stronę reklamuję, a właściwie pozycjonuje (co widać po pozycji w google.pl), gdyż nie zbyt wiele serwisów widzi w nas potencjał, więc nie chcą z nami nawiązywać współpracy... (ich błąd, bo z dnia na dzień liczba odwiedzin serwisu znacznie wzrasta! Oczywiście dzięki wam! Dziękujemy!)
Jeśli chodzi o nawiązywanie współpracy to całkowicie odradzam serwis gry-online.pl, natomiast uważam, że warto by się zastanowić nad współpracą z phx.pl. Znam tam szefa, jeszcze za czasów mojej bytności na forach Elder Scrolls i Arcanum (na tym ostatnim miałem nawet dwa konta ) i mogę z Athlannem pogadać, jeśli Wy (w sensie admini) wyrazicie zgodę i chęć współpracy. Pozdrawiam.
Wysłany: 2007-09-27, 11:07
Martinoff napisał/a:
całkowicie odradzam serwis gry-online.pl,
Nie nawiązujemy z nimi żadnej współpracy (tzn. BioShock City nie nawiązuje, bo już jedną stronę - Zelda Central - mam na ich serwerze).
Martinoff napisał/a:
warto by się zastanowić nad współpracą z phx.p
Martinoff napisał/a:
mogę z Athlannem pogadać, jeśli Wy (w sensie admini) wyrazicie zgodę i chęć współpracy. Pozdrawiam
Owszem serwis jest naprawdę porządny i zawiera dużo informacji, ale wydaje mi się, że jest jednak zbyt mało tematycznie powiązany z BioShockiem. Jak tylko skończę uzupełniać jeszcze parę działów, to będę próbował nawiązać współpracę z serwisami o fps'ach, gdy nie ma co ukrywać, to właśnie fanów tego gatunku gier BioShock przyciąga przede wszystkim.
Ale naprawdę wielkie dzięki za chęci, naprawdę doceniam to.
Bioshock jest grą w klimacie steampunkowym, a steampunk jest odłamem cyberpunka i oba nawiązują do s-f. Gra Arcanum też jest grą steampunkową i ma serwis w phx.pl. Dlatego pomyślałem, że mogłoby się udać.
Jedna z rzeczy na tym forum, która wg. mnie nie pasuje tutaj, to są te przyciski kontrolne, czyli np. pod postem "profil", "pw", "email", "gg" itp. Polecał bym to zmienić na jakieś fajne obrazki związane z BioShock'iem.
Wysłany: 2007-10-13, 09:05
Redman napisał/a:
Jedna z rzeczy na tym forum, która wg. mnie nie pasuje tutaj, to są te przyciski kontrolne, czyli np. pod postem "profil", "pw", "email", "gg" itp. Polecał bym to zmienić na jakieś fajne obrazki związane z BioShock'iem.
Wg. mnie nawet niegłupi pomysł . Co na to autorzy stronki?
[ Dodano: 2007-12-08, 18:17 ]
Sama stronka jest ok ale jedna rzecz nie daje mi spokoju: Cały czas piszecie, że nie macie czasu uzupełniać działów, że wkrótce to nadrobicie etc. OK. Tylko dlaczego zamiast myśleć nad ww. cały czas dodajecie nowe szaty graficzne? Chyba ważniejsza jest zawartość niż wygląd?
Do z dala od siebie to troche nie po polsku.
Wysłany: 2009-03-29, 10:08
Mam taką małą sprawę. Chodzi o to, że najwyraźniej są różne patch'e dla wersji normalnej i wersji PG. IMO wypadałoby dodać też te drugie do naszego download'u. Wszystko jest dostępne TUTAJ.
Wysłany: 2009-03-29, 20:51
Trafne spostrzeżenie Szynek przydałoby się takie coś do działu Download spróbuje pogrzebać trochę.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-03-29, 21:38
Szynek napisał/a:
Mam taką małą sprawę. Chodzi o to, że najwyraźniej są różne patch'e dla wersji normalnej i wersji PG. IMO wypadałoby dodać też te drugie do naszego download'u. Wszystko jest dostępne TUTAJ.
Dzięki za info, już dodałem.
A tak swoją drogą, to nie rozumiem dlaczego ten patch nie pojawił się w pudełku razem z grą
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-03-29, 22:14
Dla Szynka należy sie co najmniej piwko za to co robi dla naszej strony. MODERATOR dla niego PIWO to za mało.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum