Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-06-03, 21:02
Co do strony to ostatnio wpadłem na pewien pomysł. Otóż nagrode Piwo, możnaby zamienić na Adam. Wtedy nie byłoby "otrzymał Piw" tylko "otrzymał jednostek Adama"
Co wy na to??
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-06-03, 21:05
Sasza napisał/a:
Co do strony to ostatnio wpadłem na pewien pomysł. Otóż nagrode Piwo, możnaby zamienić na Adam. Wtedy nie byłoby "otrzymał Piw" tylko "otrzymał jednostek Adama"
Co wy na to??
Tak jak pisałem, pomysł uważam za bardzo trafny, stwierdziłem tylko, że z jego wprowadzaniem poczekam do zmiany szaty graficznej strony (Wilku nad tym pracuje), i kilkoma innymi nowinkami (a to już moja działka).
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-06-03, 21:09
PiotrW napisał/a:
do zmiany szaty graficznej strony
Uuuu nieźle Piotrze, kiedy ona się pojawi?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Koledzy od jakiegoś czasu nie działają mi zakładki strony takie jak: przeciwnicy, plazmidy... generalnie wszystkie linki są "uszkodzone" ? Co jest? Otwierałem w Mozilli i Googlu Chromie i w obydwu występuje ten sam błąd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum