Wysłany: 2008-04-12, 16:07 Błędy i zwisy podczas gry
Zapewne każdy z was miał kiedyś problem z jakomś grą..... gdy gramy sobie spokajnie patrzymy a tu nagle zgasa gra i pisze że wystąpił problem z załadowaniem aplikacji..../bla bla bla/....Jeśli chesz wyślij ten błąd do Firmy Microsoft ...... ja to potocznie nazywam "Nie Wysyłaj" ......
U mnie problem polega na tym że pomiędzy 2 a 3 poziomem(tj.Witamy w Rapture a "budynek medyczny(czy coś tam)) podczas wczytywania pojawia mi sie ten błąd i wyłącza się cała gra
HELP ME! ! ! PLZ
(gdyby ktoś nie wiedział o co chodzi w razie czego wyśle fotke jak to wygląda)
Ja mialem dzisiaj to samo ale sie z tym uporałem
Zainstalowalem najnowszego direxta
odinstalowałem sterowniki 94.24 uruchomilem kompa
drive cleanerem usunolem pozostalosci po sterach
i uruchomilem PC
zainstalowalem najnowsze stery 163.75 bodajze
i gierka smiga bez zadnego problemu
Amd athlon 2500+
Geforce 7300GT galaxy zalaman 128/128
1GB ram
Ej ludzie mam pytanie ........ Mam directX 10.0 (na system windows Xp) ale nie jestem pewien czy będzie odpalał na mojej karcie
moja karta to :
*AZUS EN7600 GS Silent - błędna nazwa karty. Jak już coś to:
*ASUS EN7600 GS Silient.
pomużcie plz(staram sie nie robić błęduw xD)
Ściągnij sobie FireFox'a 2.0 (www.firefox.pl ) i korzystaj z niego podczas pisania na forum. Jak już pisałem poprawia błędy tak jak Word. To nie boli i na pewno nic nie kosztuje. - dop. Grzyb11115
Wiek: 22 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 53 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Siemiatycze
Wysłany: 2008-04-14, 18:38
Nieoficjalnie to "może" i jest, ale jak wiadomo jest to mało kompatybilne.
A co do Twojego problemu "Nie wysyłaj..."
1. Przeinstaluj grę
2. Zainstaluj patch 1.1
3. Zainstaluj najnowszą wersję DirectX 9.0c
4. Zainstaluj najbardziej optymalne sterowniki do karty graficznej.
5. Zrób skan antywirusowy (dość często wirusy powodują niepożądane "krzaczenie" się gier (nie tylko systemu).
6. Ogólna czystka na kompie: porządkowanie rejestru, dogłębne czyszczenie starych plików po sterownikach.
_________________ I chwała, wieczna chwała, razem dźwigniemy jej brzemię. Wykuta niczym szabla w płomieniach śmierci.
--------------------------------------------------------
Gigabyte GA-MA69G-S3H/DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+/ATI RADEON HD 4850 512/256/ 2x1024MB Geil [dual] 800 Mhz DDR II/
Seagate Baracuda 250GB 7200rpms 16mb cache, SATA II/Logitech Z-5500 5.1 THX/Amacrox Warrior AX450-PNF/Windows 7 Ultimate 64bit
2.Jak usunąć DirectX 10.0 i zainstalować 9.0c (bo troche to głupie ale mam z tym problem)
3.Co do tego Direct X 10.0 miałeś racje bo zainstalowałem go ale teraz to już wogó/ule nie włancza się BioSchock nie wiem czemu ....
>..... i właśnie dlatego się pytam jak to usunąć
...masz piwo jak mi pomożesz z tym dostaniesz następne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum