Wiek: 22 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 53 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Siemiatycze
Wysłany: 2008-04-14, 21:25
Jeżeli chodzi o DirectX'a to nie da się go tak odinstalować. Pobierz tego DirectX'a, powinien się normalnie zainstalować. Jeżeli chodzi o stery do grafy to -> Pobierz . Zrób tak jak napisałem Ci wszystko w poprzednim poście.
_________________ I chwała, wieczna chwała, razem dźwigniemy jej brzemię. Wykuta niczym szabla w płomieniach śmierci.
--------------------------------------------------------
Gigabyte GA-MA69G-S3H/DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+/ATI RADEON HD 4850 512/256/ 2x1024MB Geil [dual] 800 Mhz DDR II/
Seagate Baracuda 250GB 7200rpms 16mb cache, SATA II/Logitech Z-5500 5.1 THX/Amacrox Warrior AX450-PNF/Windows 7 Ultimate 64bit
1.zainstalowałem stery
2.zainstalowałem patcha 1.1
3.zainstalowałem DirectX9.0c (oczywiście się i tak nie zmienił bo sprawdzałem na płycie PLAY)
4.wirusów nie mam
5......nie wiem co dalej
6chyba będe kompa formatował i wzystko odpoczątku robił (to by było najlepsze wyjście)
heh dzięki wam wszystkim za pomoc
przy okazji.... zrobiłem własne forum....
oto jego adres:
ciach! Radzę przeczytać regulamin!///PiotrW
[ Dodano: 2008-04-15, 20:58 ]
kurde ale robicie problemy ........ przecierz jak ktoś zobatrzy moje forum to nie znaczy że na wasze nie będzie patrzył......
Tu akurat nie chodzi o jakiś strach przed konkurencją, wyraźnie zaznaczone jest w regulaminie, że jest zakaz reklamowania stron, forów BEZ zgody admina, wystarczyło zapytać... zresztą ciesz się, że to ja zauważyłem, a nie Grzyb, bo on rozdaje bany za złamanie tego pkt regulaminu...///PiotrW
[ Dodano: 2008-04-16, 14:37 ]
ok już ok ale nie rozumiem czemu tak jest??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum