Wysłany: 2007-12-19, 20:14 Błąd po 15-20 minutach gry
Witam. Mam problem z grą. Odpalam ją, wczytuje save'a, wszystko cacy. Po gram z 15-25min i wywala mi windowsowski błąd ze "Aplikacja zostanie zamknieta, ble ble ble...." i tak caly czas. Mial ktos podobny problem?
Według mnie jedynym wyjściem jest przeinstalowanie systemu.
Sasza [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-19, 21:15
Niemiałem takiego problemu ale chyba wiem co zrobić
Sprawdz czy niemasz na kompie jakiś wirusów i spywerów. Jeśli będziesz miał to je usuń i spróbuj jeszcze raz z grą, jeśli to niepomoże to zainstaluj jeszcze raz gre ale na innym dysku, a jesli jeszcze to niepomoże to zainstaluj PATCHA (to możesz zrobić na samym początku i to powinno pomóc) a jeśli jeszcze to niepomoże to sprawdz czy na innym kompie to działa!
Niemiałem takiego problemu ale chyba wiem co zrobić
Sprawdz czy niemasz na kompie jakiś wirusów i spywerów. Jeśli będziesz miał to je usuń i spróbuj jeszcze raz z grą, jeśli to niepomoże to zainstaluj jeszcze raz gre ale na innym dysku, a jesli jeszcze to niepomoże to zainstaluj PATCHA (to możesz zrobić na samym początku i to powinno pomóc) a jeśli jeszcze to niepomoże to sprawdz czy na innym kompie to działa!
Raczej laikiem w komp;uterach nie jestem takze....
1) wirusow na pewno nie mam - Kaspersky Internet Security 7.0
2)gre juz przeinstalowywalem i nic nie pomoglo - u kumpla to samo
3) Patcha nie chce instalowac bo jest ponoc niezgodnosc z wersja PL
Podam jeszcze moze moja konfiguracje kompa - moze cos pomoze....
Sprunuj powrócić do domyślnych ustawień w BIOSIE. Weż domyślnie na :
- procesor ( magistrala i HYPERTRANSPORT )
- taktowanie pamięci także na domyślne
A jeśli to nie pomoże przywróć ustawienia BIOSU producenta płyty.
witam ja tez mam taki problem kupilem nowego kompa i jak np. wlaczam wiedzmina to tez po 10-15 min gry mnie wywala a cod4 wougle niechce sie odpalic bo ten blad (orginaly mam) mam viste. niewiem o co chodzi z tym biosem niekumaty jestem... plz help jak temu zaradzic
Jeżeli gra jest piracka to wystarczy zainstalowanie innego cracka... POMAGA WE WSZYSTKICH PRZYPADKACH ... sam testowałem. Osobiście nie będę podawał tu żadnych linków ani nic... zainteresowani crackiem pisać na PW albo gg:5671291
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum