Wiek: 21 Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 89 Piwa: 4/2 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-09-24, 21:50 BioShock Wiki PL
Drodzy użytkownicy! Proszę abyście się wypowiedzieli na temat stworzenia polskiej wersji wiki o grze Bioshock. Jest już taka po angielsku, ale nic nei stoi na przeszkodzie, żeby mieć swoją własną, swojską. Nie każdy przecież zna perfekt inglisz, a nie ma co ukrywać, że tego typu teksty mogą wykraczać poza to, czego uczą nas w szkołach. Dlatego zaznaczcie w ankiecie odpowiednią opcję, i postarajcie się ją uzasadnić w poście. Bylibyście chętni zobaczyć takie coś w rodzimym języku? Czujecie się na siłach wesprzeć ten projekt? Bioshock liczy na Was !
Ja osobiście uważam to za dobry pomysł, pozwoliłby się dowiedzieć więcej o fabule gry, lub uzupełnić brakujące informacje osobom, które nie mają opanowanego języka angielskiego w stopniu umożliwiającym korzystanie z zagranicznej wersji. Plus byłaby niezła zabawa
Wiek: 19 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1063 Piwa: 29/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-09-24, 22:37
Ja szczerze nie jestem zbyt chętny na to, no bo od czego w końcu mamy BioShock City, tutaj praktycznie mamy większość informacji. Więc lepiej skupmy się na udoskonalaniu tej strony a potem możemy sie zająć tworzeniem innej strony. Ja jestem na nie!
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2008-09-24, 23:07
Sasza napisał/a:
Ja szczerze nie jestem zbyt chętny na to, no bo od czego w końcu mamy BioShock City, tutaj praktycznie mamy większość informacji. Więc lepiej skupmy się na udoskonalaniu tej strony a potem możemy sie zająć tworzeniem innej strony. Ja jestem na nie!
Zgadzam się. Po co robić kolejną stronę o Bioshock'u skoro jest już jedna?
Wysłany: 2008-09-25, 22:49
Zgadzam się z Creepem, możnaby poedytować Wikipedie i wkleić link na Bs City taka gratisowa reklama
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum