Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-06-12, 21:37
No właśnie Bouncer, to tylko żarty. Jeśli kogoś uraziły to przepraszam bardzo.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-06-12, 21:48
No prawda ja też troche przesadziłem.
Ale kończmy bo się offtop robi.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
na bezludną wyspe-
electro bolt żeby ryby łowić i na zwierzaki polować.
no i incinerate żeby ognia rozpalić
co wynieść z rapture do naszego świata?-
tonik-kameleon, wystarczy sie zakraść do tesco albo do damskiej szatni w szkole xD
broń-aparat
plasmid-ten co zamraża (nie ma to jak zimna puszka... coli)
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Wydaję mi się że eve to nic innego niż normalna ludzka energia (znaczy się energia wytwarzana z ciała glukoza itp),a to widzimy w strzykawkach to pewnie odżywka energetyczna albo jakiś płyń która wzmaga wydajność organizmu i koncentrację zażywającego.
_________________ Strzeżcie się Leopolda, bo inaczej do was przyjdzie i będzie chciał zgrać na kompie
Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 32 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Ale co skąd?
Wysłany: 2011-01-29, 20:33
Ja bym wziął albo Telekinezę, albo Spopielenie. Telekineza pozwalałaby sięgać, tam gdzie zazwyczaj nie można lub zrywać kokosy bez ryzyka . Spopielenie pomagałoby w rozpalaniu ognia i dawaniu sygnałów.
_________________ Cel wojny może być sprawiedliwy, ale środki nigdy.
Rumcajs
Wysłany: 2011-02-23, 23:35
hmm...Ja bym wziął podstawowy zestaw plazmidów(błyskawica, spopielenie, telekineza), oraz toniki kameleon i zwiększenie obrażeń zadawanych walką wręcz(nikt by nie podskoczył i nie musiałbym przechodzić mutacji na tatuśka.
PS.
Cytat:
tonik-kameleon, wystarczy sie zakraść do tesco albo do damskiej szatni w szkole xD
Rozumiem twoje intencje i też bym tak zrobił gdyby nie fakt, że kameleon przestaje działać jeśli się ruszymy
Wysłany: 2012-01-10, 22:57
Rumcajs napisał/a:
Cytat:
Rozumiem twoje intencje i też bym tak zrobił gdyby nie fakt, że kameleon przestaje działać jeśli się ruszymy
Wystarczy zapanować nad wzwodem i wszystko w porządku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum