Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-24, 19:28
Odchodzicie od tematu.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2010-02-25, 22:48
Inq napisał/a:
No Szasza to sam coś rób.
Ja was motywuje
ps. Nie będe już poprawiałże Sasza a nie Szasza bo i tak to nic nie da
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Dobra, prosiłbym tylko, żebyście nie obrzucali mnie mięchem za to, że rzucę propozycją, której sam nie jestem w stanie wykonać
Proponuję stworzyć nowy dział "Bioshock - Forumowe RPG".
W tym dziale stworzyć inne działy, które byłyby odpowiednikami poszczególnych lokacji w Rapture (od razu dorobiłoby się do nich obrazki) i tam zakładać tematy co dzieje się w danej lokacji.
A w dziale "Bioshock - Forumowe RPG" umieszczać po prostu tematy typu: "Zapisy Genofag", "Zapisy Człowiek (cokolwiek...)", "Karty Postaci" etc.
Wysłany: 2010-02-26, 13:49
No to już jest zależne od Piotra bo ja niestety taką mocą nie dysponuje, ale pomysł całkiem niezły, nic by się nie mieszało z innymi tematami.
Wysłany: 2010-02-26, 15:57
Mi się pomysł nie podoba. Przecież Bioshock RPG jest zbyt wąskim zagadnieniem, żeby od razu tworzyć dział. Zresztą dużo pomysłów na tym forum ginie nagłą śmiercią, więc nie widzę sensu podejmowania tak pochopnych decyzji. Najpierw twórzmy, później się zastanawiajmy nad nowymi działami.
Wysłany: 2010-02-26, 16:58
Szynek ma poniekąd racje. Stworzymy działy które po pewnym czasie będą stały puste. Na razie zajmijmy się konkretnie RPGiem a jak się rozrosnie to można stworzyć działy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum