Zakończenie nie powinno wynikać z naszych chęci, lecz czynów. Tak od razu uprzedzam, choć to pewnie jest dla Was oczywiste. I nie możemy zacząć grać sobie na necie wersji pre-alfa??
pre alfa może być, ale najpierw musielibyśmy uzgodnić te zasrane ceny plazmidów toników (wymyśleć kilka własnych didodać), poprzerabiać, dopracować fabułę, statystyki itp.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-23, 18:12
Czyli jednym słowem mnóstwo roboty ale co to dla nas
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-24, 16:11
Dobra panowie, bierzemy się do roboty czy nie? Bo jak na razie napisaliśmy sporo postów ale nic konkretnego. Zacznijmy może od ilości życia naszych bohaterów i wrogów z jakimi się spotkamy.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Życie bohaterów graczy powinno zależeć od kości wytrzymałości, czy czegoś takiego. Tylko, jak już się pytałem - to ma być prawdziwy system, czy taki do pogrania na forum? Jeśli to ma być bardziej profesjonalne, przydałyby się jakieś statystyki.
Proponuję jedną kość k6 (sześciościenną - czyli zwyczajna kostka) za każy punkt wytrzymałości/budowy (jak zwał tak zwał). To samo się tyczy przeciwników.
Jestem zwolennikiem małych liczb, bo na tym sie łatwiej operuje. Tak więc, myślę, że gość z 10 pkt. budowy będzie już super kozak (Big Daddy, np). Takie przeciętny splicer to ile może mieć 2 - 3?
Każde rozszerzenie życia z ogrodu obfitości dodawało by jedną kość k6 do pkt. życia, ale nie zmieniałoby by pkt. budowy.
Ewę można liczyć na k4. Z Ogrodem sytuacja analogiczna.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum