Wysłany: 2008-12-24, 16:45 bioshock problem z 2 misją
siemka,
to mój pierwszy post.
a więc mój problem polega na tym, że jak już 'wchodze' do 2 misji to mi sie wyłancza. wyskakuje okienko z 'NIE WYSYŁAJ", jakiś raport o błędach. no więc zajrzałem na te forum, przeczytałem faq, sciągnelem patcha. włanczam gre i pisze mi, że mam wpisać cdkeya, wiec wpisuje. wszyskosię ładnie ładuje i gdzieś tak w połowie zanowu ten błąd! O CO CHODZI !!
jęsli nie wiecie co to za błąd to napiszcie, zrobie screena.
Pozdrawiam
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-12-26, 15:25
Po pierwsze:
pirat??
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
No to po cholerę zakładasz ten temat? W FAQ jest wyraźnie napisane, że jeśli masz pirata, kup oryginał. Kurde, czy ci ludzie już naprawdę nie myślą? I jeszcze bezczelnie piszesz, że masz pirata. Zasrani złodzieje... Udaj się do najbliższego sklepu i ściągnij grę, ale z półki sklepowej i nie zadawaj głupich pytań, a przy okazji popracuj nad ortografią.
shantyclear [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-27, 00:27
a co? ty to może muzyki nie sciagasz ? fimlow tez, tak?
ohh, jaki aniolek
Przemilczę twoją wypowiedź, bo mi się nie chcę kłócić, a tacy jak ty i tak uważają, że wszystko jest cacy. Nawet jeśli coś ściągam, to nie mówię o tym na forach i nie zadaje głupich pytań, wiedząc, że pirat nie odpali jak trzeba. Poza tym rozmowa w stylu "A ty" to nie rozmowa, więc nie mam zamiaru z tobą prowadzić dyskusji. Powinieneś mi podziękować, bo udzieliłem szybkiej pomocy i powiedziałem co masz zrobić. Oby było więcej takich gier jak BS, to może ludzie się czegoś nauczą.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-12-27, 20:33
Temat bez sensu, więc zamykamy i słowne ostrzeżenie dla restamana za słownictwo.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum