Wysłany: 2010-03-03, 15:44
Piterosss, niestety ze strony którą podałeś, nic nie chce się pobrać. Założyłem prawidłowo konto, i dalej wyskakuje mi, że (z tego co zrozumiałem) mam poniżej 18 lat.
Poszperałem jednak trochę po niemieckich Google'ach i znalazłem TĘ stronę zajmującą się publikowaniem patch'y zdejmujących cenzurę z różnych gier (jak wiadomo, "ugrzecznianie" wszystkiego, co trafia do naszych zachodnich sąsiadów, jest dosyć powszechnym zjawiskiem). Na forum 2K (TEN temat) wyczytałem, że łatka do Bioshock'a się tam znajduje, założyłem więc konto, jednak nawet kiedy udało mi się pliki namierzyć, nie widziałem nigdzie opcji pobrania. Po dalszą pomoc trzeba by się zwrócić do kogoś, kto zna niemiecki
Wysłany: 2010-03-03, 19:36
Dokładnie Ogur. Ludzie nie lubią się męczyć i jak usłyszą o drobnych mankamentach odrazu ściągają z neta. A co do cenzury i niemiec (bo tam chyba jest największa cenzura no i jeszcze Chiny) to kazano zamknąc tam firme Crytek (tak tą od Crysisa i Far Cry'a) bo produkowała zbyt brutalne gry.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2010-03-03, 19:47
Sasza napisał/a:
A co do cenzury i niemiec (bo tam chyba jest największa cenzura no i jeszcze Chiny) to kazano zamknąc tam firme Crytek (tak tą od Crysisa i Far Cry'a) bo produkowała zbyt brutalne gry.
Cenzura jest nie tylko w Niemczech i Chinach. Podobne problemy mają też w UK (chociażby właśnie Bioshock) i czasami w USA (na przykład Sacred).
Wracając do tematu: postaram się jeszcze napisać do tego CDA, a w sprawie niemieckich łatek, to znam jedną niemiecką stronę z mod'ami, spróbuję coś załatwić z tamtejszym adminem.
Chciałem tylko przypomnieć, że problem występował już w Bioshocku Z PREMIUM GAMES - Cenega najwyraźniej tylko przepakowała płytki do POMARAŃCZOWEJ KOLEKCJI KLASYKI. Swojego czasy próbowałem coś wywalczyć w tej sprawie => LINK DO TEMATU NA TYM FORUM . Niestety nie liczyłbym na jakiekolwiek wsparcie Cenegi w tej sprawie - ja DO TEJ PORY nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Z reszta na pewnym bardzo znanym serwisie aukcyjnym można również zobaczyć, jak traktowani są ludzie przez tego "dystrybutora" - żenada.
witam, niestety kupiłem tą grę zanim zalogowałem się na waszym forum, mianowicie ta pomaranczowa seria ale powiem wam że krew jest! może na początku 2 sceny, a później biedni cenzorzy z niemiec nie podołali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum