Szynek a Ty jak zainstalowałeś tego BioShocka na telefon i jak przechodziles gre to przy levelu arkadia pisalo Ci ze trzeba wprowadzić klucz do wersji "Chapter 2"??
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1076 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-07-10, 18:39
A ja se wczoraj kupiłem Legalną Wersje BioShocka z wapstera. Chyba 10 zł mnie kosztował ale gierka całkiem niezła musze przyznać.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Zaczynam przechodzić ale i tak czekam na wersje 3D z niecierpliwością.
Mam nadzieje że będzie na symbiana s60v3 Co do wersji 2d to wg mnie cuś klimatu nie czuje...
Wysłany: 2009-07-15, 11:19
Bo to jednak nie to samo co na kompie, aczkolwiek lokacje są dość podobne pod względem ich przechodzenia i umiejscowienia niektórych pomieszczeń.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
orientujecie sie może skąd można ściągnąć chapter 2?
bla mobków co nie znają angielskiego przy levelu arkadia pisze żeby ściągnąć BS chapter 2 a pod tym kody żeby mieć zachowane postępy z 1 części w dwójce
btw. moim zdaniem puki co to ten "mobile 3D bioshock" to ściema.
Ale! w cda pisali o prezentacji silnika unreal 3, co jest jak najbardziej optymistyczną zapowiedzią prac nad bioshockiem mobile.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Wysłany: 2010-03-06, 13:21
Coś mi się wydaje ze ten BS 3D powstanie tylko na Iphone'y i na niektóre telefony z symbianem.
Tak tylko jakby ktoś był jeszcze niedoinformowany, gra wyszła tylko w Ameryce i tylko na BREW, choć i to nie jest pewne. Za to wiem co jest pewne - ten tytuł nigdy nie ukaże się w Polsce i nigdy w niego nie zagracie.
_________________ "Bez Bogów lub Królów tylko Człowiek"
~ Andrew Ryan
DeCrypter101
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum