Witam jako ze polskie wydanie jest ocenzurowane to mam problem. Gdzie kupic Bioshocka by nie byl ocenzurowany a zeby byl po polsku ? Zalezy mi bardzo na pewnych zrodlach bo nie chce ryzykowac na aukcji internetowej. Czy moze cos sie zmienilo i gra wydawana jest teraz bez cenzury ? Z gory dziekuje za wszelkie informacje i rady.
Wysłany: 2011-02-13, 10:53
Z tymi "niemieckimi" wersjami jest tak: na forum Cult of Rapture wielu użytkowników twierdzi, że nie ma żadnej cenzury, a brak krwi jest spowodowany błędami gry i/lub sterowników. Jeśli jednak nie chcesz ryzykować i mimo wszystko kupić edycję premierową, to raczej nigdzie indziej niż na aukcjach nie znajdziesz. Znalazłem coś TUTAJ ale musiałbyś napisać do tego sklepu i upewnić się, że nie jest to PG albo PKK (swoją drogą, popatrzcie sobie na kategorię wiekową... )
Innym wyjściem jest kupić grę za granicą (byle nie w Niemczech) w angielskiej wersji językowej, a potem dociągnąć spolszczenie.
EDIT:
mslarva69 napisał/a:
P.S - ani mysle sciagac patcha ktory wazy 1.6GB
Dopiero teraz zauważyłem... czyli drugie rozwiązanie nieaktualne.
Wyslalem na allegro pare maili do sprzedajacych z zapytanie o cenzure.
Wysłany: 2011-02-13, 18:45
Podejrzewam, że jednoznacznej odpowiedzi nie otrzymasz, bo są też opinie, że tylko w niektórych egzemplarzach występuje cenzura. Poza tym pewnie większość sprzedających (sklepy) nie ma tak naprawdę pojęcia, co sprzedaje.
Widac spotkalem osobe myslaca podobnie. U mnie w miescie jest sklep tam zajze bo koles ktory jest wlasciciel ma pojecie gdyz sam testuje gry i umie poradzic. A co myslisz o takiej wersji ? http://allegro.pl/bioshock-i1459457457.html ocenzurowana ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum