Czesc dzieci!!!
Mam pytanie na jakich ustawieniach bede mogl grac w Bioshock oraz w Temple of Elemental Pirates!!!
Moj cumpoter
Phenom Intel Athlon Core Extreme Duo Pentium Dual 6.66
CHWDP GeAti X666
20x1Kb Wat..yyyy ram!
Prosze o wyczepujaca odp.!!!
_________________ Dlaczego dzieci tak wolno rosną? Żrą i piją jak świnie nie dając nic w zamian.
Witam. Uważam, że powinieneś wybrać Call Of Duty 4. Obie gry są przepiękne, ale BioShock przycina na moim kompie, który ze spokojem dźwiga Crysisa na rozdziałce 1680x1050 i detalach usawionych na high. Do tego śmiać mi się chce, jak w instrukcji jest napisane, że najlepsze wrażenia graficzne w BioShock można odczuć tylko na kartach z serii GeForce 8800, a najlepszy dźwięk osiąga się w tej grze za pomocą kart X-Fi. Ja mam 8800 GT i X-Fi Gamera i dupa, gra przycina...to jest wg mnie żałosne. Natomiast Cod4 chodzi w maksymalnych ustawianiech idealnie, a u kolegi który ma taką samą karte jak Ty ilość klatek wcale nie jest dużo gorsza. Wiec Cod4 wygrywa jeśli chodzi o płynność i działanie na którym bardzo Ci zależy. Co do Singla to Cod jest króciótki, ale cholernie emocjonujący. Misje są po prostu świetne i dynamiczne, fabuła całkiem niezłe. Gra jest liniowa. BioShock jest dłuższy i ma lepszą fabułę, a także rozgrywka jest bardziej kreowana przez gracza. Na polu fabularnym wygrywa BioShock. Co do udźwiękowienia obu gier, to obie spełnią Twoje wymagania na pewno Dlaczego więc stawiam na Coda? Bo ma multiplayer, który jest świetny i na baaaardzo wiele godzin przykuje Cie do kompa. Kup lepiej Coda, przejdź kampanie potem spędź dzięsiątki godzin w multiplayu, ciesz się idealnie płynna grafą.
Taki jezyk zadko uzywam ale strasznie mnie ten kolo wnerwił. nienawidze takich debili co sie chwala i robią z siebie niewiadomo kogo
ostro mnie wkurzył ten dzieciak dlatego czasem wybucham xD
PS. Nie uwazajcie mnie za jakiegos debila albo idiote bo w szkole mam średnie zawsze 5.0 albo wyższe ^^ moge skserować świadectwo jak ktoś nie wierzy xD
Czesc dzieci!!!
Mam pytanie na jakich ustawieniach bede mogl grac w Bioshock oraz w Temple of Elemental Pirates!!!
Moj cumpoter
Phenom Intel Athlon Core Extreme Duo Pentium Dual 6.66
CHWDP GeAti X666
20x1Kb Wat..yyyy ram!
Prosze o wyczepujaca odp.!!!
_________________ Dlaczego dzieci tak wolno rosną? Żrą i piją jak świnie nie dając nic w zamian.
hah ^^ kolejny zjeb jak widać ^^ i mam sie nie denerwowac? k*rwa juz ale hamuje emocje ale znowu musialbym mu powiedzieć co nieco na jego temat. Ale sie wstrzymam
szczerze to żal mi takich dzieci ale co poradzić?
jednak na świecie muszą być normalni ludzie jak i kretyni ^^
Zamknij mordke bobasie jak śmiesz wyskakiwać tu z tekstem "cześć dzieci"??? a ten twój komp jest równie beznadziejny jak ty...
hah ^^ kolejny zjeb jak widać ^^ i mam sie nie denerwowac? k*rwa juz ale hamuje emocje ale znowu musialbym mu powiedzieć co nieco na jego temat. Ale sie wstrzymam
szczerze to żal mi takich dzieci ale co poradzić?
jednak na świecie muszą być normalni ludzie jak i kretyni ^^
Powiem o autorach tych dwoch listow wiersz:
Jebaly sie trzy pedaly Gangsta, Wizzy z Chujem Malym (Jako ze sie jebiecie to juz jestescie razem, a wiec jestescie jedna osoba, a ze macie male przyyrodzenia to taka wymyslilem nazwe na wasz stosunek plciowy
Wysłany: 2008-07-26, 23:38
Booms napisał/a:
Powiem o autorach tych dwoch listow wiersz:
Jebaly sie trzy pedaly Gangsta, Wizzy z Chujem Malym (Jako ze sie jebiecie to juz jestescie razem, a wiec jestescie jedna osoba, a ze macie male przyyrodzenia to taka wymyslilem nazwe na wasz stosunek plciowy
Nie chce mi się nawet wdawać w dyskusję z kimś takim jak Ty. Łamiesz nie tylko regulamin forum ale przede wszystkim zasady kultury osobistej. Apeluję do adminów o skasowanie tego posta i zbanowanie Booms'a
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum