ja bym widział to następująco : Historia konfliktu Andrew'a Rayan'a i Atlasa(dlaczego wybuchła, jaka była przyczyna tego konfliktu) , wcielamy się albo w pierwszego lub drugiego. Przez fabułę mogły by się przewijać postacie znane z 1 i 2 w tym Jack i subject Delta;D. Wytłumaczyć do końca historię big daddy, bo Suchong tego dokładnie nie wyjaśnia, właściwie tylko tłumaczy jak się nim stać(paradoks: ginie właśnie z jego ręki). Było by to bardzo ciekawe
Dla mnie w BioShock'u 3 będziemy chodzić Big Sister, naszym przeciwnikiem (głównym) będzie Big Splicer Hah. A tak na serio to w 3 odsłonie Bioshocka chciałbym pochodzić Big Sister.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-03-07, 12:25
A mi się wydaje że w BS3 będziemy chodzić Markiem Meltzerem.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2010-03-07, 15:29
Wcielenie się w siostrzyczkę to wcale nie taki głupi pomysł Na początku krótki prolog, w którym chodzimy po Rapture obok Tatuśka i zbieramy ADAM. Potem jakieś dramatyczne wydarzenie, napis "10/15/20 lat później" i gramy już normalnie, to znaczy walczymy jako Big Sister.
Wysłany: 2010-03-07, 22:16
Wszystko możliwe, może będziemy zwiedzać kompletnie zatopione Rapture w stroju płetwonurka?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2010-03-07, 22:26
Inq napisał/a:
300 lat później i jesteśmy na Marsie.
To może inaczej: jest rok 2114, Rapture nadal istnieje, wracający z Tau Ceti V statek kosmiczny Von Braun, rozbija się pośrodku Atlantyku (dowcip zrozumiały dla tych, co znają System Shock'a 2)
A na serio to mam takie wrażenie, że panom z 2K kończą się nieco pomysły. Może w 3 części zmieni się nieco formuła, i będziemy walczyli na powierzchni, w świecie opanowanym przez splicer'y?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum