Wiek: 19 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1060 Piwa: 29/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-03-08, 22:57
Dead Space był dobry to po pierwsze, a po drugie Joker (jak przynajmniej ja sądze) żartował, więc nie walcie odrazu tekstów z grubej rury.
Co do pomysłu to coś mi się wydaje że będziemy znów chodzić zwykłym człowiekiem, moze tak jak wcześniej mówiłem Markiem może autorzy nas zaskoczą. Jak na razie nic nie wiadomo.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Pomysł z Markiem jest dobry ale i tak byś my zginęli z pod ręki Delty jako Rumbler..A co wy na to żeby BS3 był w obecnych czasach?
Pomyśl z Big Sister też mi sie podoba mogli byśmy Samemu zbierać ADAMA.
[ Dodano: 2010-03-09, 15:24 ]
Pomysł z Markiem jest dobry ale i tak byś my zginęli z pod ręki Delty jako Rumbler..A co wy na to żeby BS3 był w obecnych czasach?
Pomyśl z Big Sister też mi sie podoba mogli byśmy Samemu zbierać ADAMA.
Albo powrót do Jacka!
_________________ Don't be a dolt. Use ELECTRO BOLT!
Wiek: 19 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1060 Piwa: 29/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-03-12, 22:28
No właśnie splicerzy mutują. Chyba ze chodziło mu o Nitro Splicerów których w dwójce nie było, ale to chyba oczywisty powód bo inni mieli umiejętnośc rzucania granatów.
Mi się coś wydaje że w 3 będzie tryb Co-operacji, czego szczerze mówiąc nie chciałbym widzieć, przynajmniej nie w tej grze.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2010-03-12, 23:20
Wydaje mi się, że w 3 znowu będzie bardziej "artystyczny" klimat, jak mieliśmy to w 1. w Forcie. Mi osobiście łażenie po slumsach trochę się przejadło, a klimaty takiej oszalałej bohemy bardzo mi pasują.
No i przyznam, że Atlantic Express to wyjście dużo logiczniejsze niż batysfera. Tylko jaki będzie środek w transportu w 3? Teleportacja?
A co do postaci - raczej nie będzie to nikt z powierzchni, bo ten motyw był wałkowany conajmniej 3 razy - Johny Topside, Jack i Meltzer.
Fajnie byłoby gdybyśmy wcielali się w zwyczajnego mieszkańca Rapture. Motyw ucieczki na powierzchnię też byłby nudny. Może to będzie coś w rodzaju "Splicer szuka leku na uzależnienie od splicingu". Znowu wybór - wykorzystywać dziewczynki czy ratować?
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Wiek: 18 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 62 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-04-05, 13:26
A ja uważam, że powinien być prekłel Kaszmir, 1958 31 grudnia 23:56 ... topimy smutki w butelce Tate Merlot i nagle wybucha bomba i zaczyna się rzeź. Widzimy nawet Diane McCintock (czy jakoś tak, nie wiem jak to napisać). Na początku jesteśmy goli i wesoli, a nasza broń to kij od szczotki Cel: UCIEC Z RAPTURE. Ale jest mały problem bo batysfery mają zabezpieczenie genowe o czym była wzmianka w jedynce. Trzeba więc dorwać kogoś z RADY i spieprzać z tego burdelu. Jak wam się podoba taka fabuła ?
Wiek: 18 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 62 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-04-05, 22:25
Nieee... do DLC pasuje historia Tannenbaum, która rozgrywa się równolegle z historią Delty. Do DLC pasuje też historia jak Eleanora ożywiła Deltę (mgła rozkoszy zasłania oczy)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum