Wysłany: 2011-08-27, 17:36
Nie posiadam tego wydania ale z doświadczenia wiem, że reedycjom Bioshock'a nie warto ufać Zajrzyj na Allegro, z tego co widzę są tam edycje premierowe, wcale nie drożej niż te Premium Games. Jedynym problemem może być to, że ewentualne patch'e i spolszczenie będziesz musiał pobierać sobie sam.
Ja przy kupnie Bioshocka części pierwszej nie zaufałem wydaniu Premium Games i Pomarańczowej edycji I miałem szczęście ze poczytałem wcześniej bo kupił bym grę okrojona z krwi, a jak wiadomo wtedy kawał klimatu ucieka. Nie wiem jak jest z Bioshockiem 2 ale radze tak jak wyżej zakupić edycje premierową
Wysłany: 2011-08-27, 20:01
Z tą krwią to nie jest do końca pewne, że to przez cenzurę. Na forach 2K wyczytałem kiedyś, że to może być to kwestia sterowników do karty graficznej czy coś.
BTW: Też lubię Earl'a
Hmm mi się wydaje ze wersja była może nie specjalnie okrojona ale może błąd w tym wydaniu. Wiem ze aby naprawić ten błąd trzeba ściągać ponad gigowego patcha. Ja nauczylem sie na tym przykladzie ze lepiej kupywac gry premierowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum