Jeszcze pamiętam news, w którym to PiotrW przedstawił prawdopodobny "rozwój" pobierania spolszczenia. Problem w tym, że na żadnej oficjalnej stronie nie mogę go znaleźć.
I tutaj moje pytanie - czy ktoś wie jak pobrać spolszczenie do Bioshocka 2?
Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-02-09, 15:29
Spolszczenie BioShocka 2 będzie dostępne w (niestety) bliżej nie określonym czasie po premierze gry, nie w dniu debiutu gry.
Niestety, ale trzeba jeszcze poczekać.
Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-02-09, 16:00
Nie marudź, widocznie nie udało się im "zdobyć" tekstu gry do tłumaczenia na tyle wcześnie aby zdążyć w dniu premiery gry, stąd to opóźnienie jeśli chodzi o łatkę. Pamiętajcie, że dzięki temu możemy grać już dziś, a nie np. za miesiąc
Wysłany: 2010-02-09, 16:16
Oby tylko nie było takiego zamieszania z patch'owaniem polskiej edycji, jak przy okazji pierwszej części... No i miejmy nadzieję, że samo spolszczenie też będzie trzymać profesjonalny poziom.
Cytat:
Dlaczego ja?! Pam, pam, tralalala!
Cytat:
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum