Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-03-26, 18:08
Ogur napisał/a:
Tak odpuszczę sobie te ściąganie. Liczę na ciebie PiotrW, netload prosiłbym
Robię co mogę... niestety przez te ładnych kilka godzin pobrało mi się zaledwie 40MB(!), przy normalnych transferach miałbym ten plik w około 15minut
Netload odpada Jeżeli jakimś cudem pobiorę to spolszczenie to wrzucę je na te same serwery co wersję lite tj: RapidShare, MegaUpload, Deposit Files, HotFile, zSHARE, Badongo, Uploading. Dlatego, że używam w tym celu strony, na którą ja wrzucam pliki raz, a ona już sama przerzuca na te wypisane przeze mnie wcześniej. Wątpię aby mi się chciało plik 600 paromegowy uploadować dwa razy ;p
To znaczy że dzisiaj nie zagram sobie w BS2
Wszystko prócz rapida pasi - Cenega powinna zainwestować w lepszy serwer
Mam nadzieję że spolszczenie jest zrobione na wysokim poziomie.
dylon napisał/a:
ja jade na little i jest całkiem dobrze, nie rozumiem po kij Wam ten full jak na little są wszystkie najważniejsze rzeczy
Jak to mówią, płacę to wymagam - po za tym lubie czytać, filmy z napisami mi nigdy nie przeszkadzały itp.
Zawsze dobrze jest wszystko zrozumieć, a w filmikach znajduje się część fabuły. Ja bym preferował GamersHell, ale z innych też pobiorę (I tak jest duży wybór! Nie ma co marudzić!!)
_________________ "Father...and I need you to guide me"
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-03-27, 11:26
Ja też czekam na full. Ciekawe jak długo będe ściągał?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum