Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-03-26, 13:56
Szynek napisał/a:
Jakiś news na temat premiery spolszczenia by się chyba przydał
Jak pisałem poprzednią wiadomość dosłownie zajrzałem na kompa na minutę. Teraz biorę się za pobieranie spolszczenia, aby je wrzucić na jakiś szybszy serwer i piszę newsa.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-03-26, 14:28
Kurde ponad 600 MB, zanim to ściągne to minie ruski rok.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-03-26, 14:49
Proponuję abyście przestali pobierać co odciąży serwer Cenega Poland, a wtedy ja pobiorę na spokojnie i powrzucam na inne serwery tak jak zrobiłem to z wersją Lite ( http://www.bioshock.com.pl/szczegoly,252.htm )
Myślałem że uda im się (o ile to możliwe) zrobić nakładkę napisów na filmiki, a tu całe filmy pobieramy... i ciekawe kiedy mi się uda wleść w kolejka bo mnie ciągle wywala
Ogur nawet nie próbuj ściągać tej full wersji. Mnie udało się połączyć ale sciąga max 10kb/s więc do przyszłej zimy tego nie ściągniesz. Ja dałem sobie spokój czekam jak ktoś ściągnie i wrzuci to na jakiś serwer
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum